Zomerkrant 2007

Van  Merksem.be

De lancering van de zomerkrant is al vijf jaar op rij een succesverhaal. In deze krant vindt u een overzicht van alle mogelijke evenementen die in het district van Merksem zullen plaatsvinden tijdens de maanden juli, augustus en september 2007. Voor de samenstelling van de editie 2007 is het district nog op zoek naar evenementen. Organiseert u zelf of uw club nog een activiteit? Laat het dan even weten aan het district.

Organiseert u zelf of uw vereniging tijdens deze maanden een evenement dat voor iedereen toegankelijk is? Wil u het bekend maken bij een breed publiek om succes te verzekeren? Kiest u ook voor een gratis publicatie in de zomerkrant? Geef dan snel de benaming van het evenement, datum, plaats van de activiteit, de uren, naam, adres en telefoonnummer van de verantwoordelijke of organisator en eventueel foto’s door aan het secretariaat van het districtshuis Merksem, Burg. J. Nolfplein 1, 2170 Merksem. Zeker vóór 15 april 2007!!!!
Info: Bob Stuer, districtshuis, Burgemeester Jozef Nolfplein 1, 2170 Merksem, tel. 03 641 72 40, e-mail: bob.stuer@stad.antwerpen.be.

Organiseert u een evenement? U kan het ook laten toevoegen aan de agenda van Het Stroboerke. Stuur een mailtje naar de webmaster met alle info en wij zetten alle Merksemse evenementen online.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.