200 x Playstation 3 bij Game Mania

Vanaf vandaag kan je in Europa de Playstation 3 verkijgen. Voor een zacht prijsje van € 599 krijg je niet alleen een spelcomputer, maar een volledig home-entertainement systeem. Na Japan en Amerika eindelijk verkrijgbaar in Europa, België, Antwerpen en dus ook Merksem.

De fans zitten natuurlijk al maanden te wachten op hun nieuw hebbeding en hebben dit dan ook reeds tijdig bestelt. Want je zal vandaag niet zomaar een winkel in moeten wandelen om er een mee te nemen. Neen, je moest je PS3 reserveren. Dit om geen Amerikaanse toestanden te krijgen. Daar vielen er bijna doden bij de bestorming van winkels. In Nederland bijvoorbeeld waren er 50.000 toestellen voorzien, de eerste 44.000 waren reeds gereserveerd. Ook in België werden er reeds een 50.000 tal toestellen gereserveerd.

Een heel evenement dus, die PlayStation 3, ook bij Game Mania in Merksem waar je reeds om 00u00 terecht kon voor je PlayStation. Met ongeveer 200 waren ze! Buiten een PS3 kregen ze ook nog een aantal andere leuke dingen mee, zoals energydrinks, een film, …

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.