1ste plaats voor Stella Maris

Afgelopen weekend had in Verviers een wedstrijd plaats tussen Europese hotelscholen voor het versnijden van ham, eend, zalm en het bereiden van crepes suzettes. Twee leerlingen van het Stella Maris instituut deden hieraan mee en gingen met 5 van de 7 prijzen lopen.

L’Institut Notre-Dame in Verviers organiseerde het Concours Européen du Meilleur Trancheur et Service de Salle sous le patronage de la Province de Liège. Caroline Mertens won de eerste prijs voor het versnijden van eend, ham en het bereiden van crepes suzettes. Ook behaalde zij de eerste prijs voor het eindklassement. Zij mag zich dan ook Europees kampioen noemen.

Bart Leys won de 2de plaats in het eindklassement. Dankzij hun prestaties staat Stella Maris op de eerste plaats in het scholenklassement.

Met dank aan Damien en Els Mertens, de trotse ouders van Caroline die ons hiervan op de hoogte brachten.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.