Paasklokken zijn gaan vliegen

Buurtcomité Onze Straat, actief in de buurt van Winterling en Blijvoort, zagen hun paasklokken wegvliegen. Nu ja, zagen, dat niet, maar weg zijn ze alleszins.

Onze Straat is een buurtwerking die reeds een 7-tal jaar bezig is en verschillende activiteiten in elkaar steekt voor de buurt. Het begon met de lentepoets, maar ondertussen zijn er andere acties bijgekomen zoals een BBQ, workshops en de nieuwjaarsreceptie. Ook versiert men enkele malen per jaar de buurt. De acties worden gesponsord door Opsinjoren.

Met Pasen in aantocht had men de straat versiert met gele, omgekeerde bloempotten. Paasklokken! Maar een 30 a 40 van deze paasklokken zijn gaan vliegen. Naar waar? Wie ze heeft losgemaakt zodat ze konden wegvliegen? Geen idee. Als u meer weet, mag je het altijd laten weten aan Het Stroboerke, wij geven de informatie door aan Onze Straat.

Het is niet de eerste keer dat er iets verdwijnt. In het verleden waren er al 2 levensgrote heksen die de benen namen en vlogen spookjes weg. Waarschijnlijk zijn het diezelfde spookjes die rond kerstmis terug komen om de kerstballen kapot te slaan.

“Dit zijn geen wereldschokkende gebeurtenissen, maar wel niet leuk om mee
te maken.”
laat Marleen van Onze Straat weten. Maar ondanks de tegenslagen geeft men het niet op  “Al de buren geven positieve reacties op onze activiteiten wat door ons erg geapprecieerd wordt en ons de nodige steun geeft om toch verder te doen.”

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.