Tornooi Noord voor Reserveploegen – Verslag

SK Donk, FC Ekeren, K Olympic VK en Luchtbalboys waren op 9 april bij FC Merksem te gast aan de Gasthuishoevestraat om onder een stralende zon te strijden voor de wisselbeker van het Tornooi Noord voor Reserveploegen.

Penalty’s in de voorlaatste matchIn zijn reeks versloeg Donk eerst FC Merksem B en daarna FC Ekeren. Olympic haalde in het reeks B door gelijk te spelen tegen FC Merksem A en een overwinning tegen Luchtbalboys.

De finale verliep zeer spannend. Olympic liep uit tot 2-0, maar Donk had toen al drie keer de paal getroffen. Uiteindelijk wist Donk toch nog tegen te scoren, maar Olympic gaf de zege niet meer uit handen.

FC Merksem voorzitter, Fred Opdenakker, overhandigde de beker aan de verdiende winnaar, Olympic, en dankte initiatiefnemer Luchtbalboys en alle ploegen voor hun aanwezigheid en FC Jong Merksem voor het ter beschikking stellen van hun accommodatie.

finaleHet Tornooi Noord was dankzij het goede weer, de vlekkeloze organisatie door onze talrijke medewerkers, bekwame scheidsrechters, de goede sfeer naast het veld en het uiterst sportieve gedrag van de deelnemende ploegen een regelrechte voltreffer. Volgend jaar zal het tornooi eveneens op Paasmaandag georganiseerd worden op en door Olympic. De afspraak is al gemaakt.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.