Egeltjesprijs voor K. Merksem S.C.

Egeltjesprijs2007-uitreiking Op zaterdag 21 april nodigde JongCD&V Merksem iedereen uit voor een gezellige avond waarop ze hun 24ste Egeltjesprijs vierden. De Egeltjesprijs 2006, een prijs voor een organisatie of persoon die zich in het afgelopen jaar verdienstelijk maakte, ging naar voetbalclub K. Merksem S.C.. En dit voor hun engagement in Merksem.

Egeltjesprijs2007-Sfeerbeeld K. Merksem S.C. is een club die zich reeds jaren inzet voor Merksem en de Merksemenaar. Jong en oud komen aan bod. De uitreiking ging door in zaal de Garve. Gedurende de avond konden de aanwezigen JongCD&V Merksem steunen aan de hand van een tombola. Om 20u30 werd dan de prijs overhandigd door de nieuwe JongCD&V Merksem voorzitter Hans Bogaert aan voorzitter Michel Pradolini van voetbalclub K. Merksem S.C..

Hans Bogaert haalde in zijn speech meermaals concrete initiatieven van de club aan. Michel Pradolini was duidelijk dankbaar voor al deze mooie woorden en hoopte dat de initiatieven van de club door heel Merksem gewaardeerd worden.

Bedanking Tom Brosens Totaal onverwacht werd voormalig jongerenvoorzitter Tom Brosens, nu voorzitter van CD&V Merksem, bedankt voor bewezen diensten. Een fles wijn per dienstjaar als voorzitter en een mini gouden Egeltje waren de beloning voor zijn jarenlange inzet.
Egeltjesprijs2007-HetEgeltje Het Egeltje en het mini egeltje waren net als vorig jaar werken van Merksemse kunstenares en juwelenontwerpster Annelies Hermans. (www.annelieshermans.be)
Philippe Geubels Na het officiele gedeelte was er nog een avondje stand up comedy voorzien met Olly, Peggy van Dooren, Latif en Philippe Geubels. Een zeer gesmaakte combinatie van artiesten, waarbij het toch opviel dat allen het op het een of ander moment hadden over een alcoholprobleem. Misschien een actiepunt van CD&V voor volgende verkiezingen : een AA club voor komieken.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.