Bekende gezichten veilen schilderijen

Op verzoek van Mon Bernaerts kregen een aantal bekende Antwerpenaren een schilderdoek toegestuurd met de nodige attributen zoals acrylverf en borstels. Iedereen kreeg een doek met dezelfde afmetingen en er werd hen gevraagd er iets mee te doen voor het goede doel. Dat mocht een schilderwerk zijn maar ook een tekst of een gedicht.

Onder de bekende Antwerpenaren vinden we ook de Merksemse Ludo Van Campenhout. Van 10 tot 14 mei kon al wie wou de kunstwerken bewonderen in veilinghuis Bernaerts. Nu worden de kunstwerken verkocht voor het goede doel. De veiling vindt plaats om 22.30 uur in Zaal Stuurboord. Voor de veiling is er een kreeftendiner en dit is volledig volgeboekt. We kunnen met andere woorden al zeker zijn van minstens 540 mogelijke bieders voor de kunstwerkjes. Na het diner kan iedereen een kijkje komen nemen op de veiling zelf. Men verwacht een opkomst van 600 à 700 mensen.

De opbrengst van de kunstwerken gaat naar twee vzw’s. Raster begeleidt gezinnen met autistische kinderen en Kind Inclusieplan helpt buitengewone kinderen een normaal leven op te bouwen. Zo helpt het verstandelijk gehandicapte kinderen te integreren in het gewone onderwijs.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.