Eten na de verkiezingen

Verkiezingen, voor velen is het vroeg opstaan. Of om niet in de rij te staan, of omdat je de avond voordien nog laat bent gaan plakken. Of eventueel de ochtend zelf nog. Maar dat mag eigenlijk niet. Alleszins, als je vroeg opstaat, dan heb je rond de middag meestal wel veel honger. En dan moet je bij Werminval zijn ! Want bij Werminval kan je op 10 juni terecht voor een waar Kippenfestijn.

De Beschermde Werkplaats Werminval bestaat ondertussen 47 jaar. Niet alleen staan er dit jaar nog een hoop activiteiten gepland, in 2008 zou men graag een buitenlandse reis maken. Voor al deze activiteiten heeft men natuurlijk geld nodig. Daarom worden er door de Vriendenkring enkele activiteiten georganiseerd. Zo kan je volgende zondag terecht voor het jaarlijke Weminval Festival. In de gebouwen van Werminval, Winterling 3-7, kan je terecht voor een kippenfestijn, maar ook voor een hele boel randanimatie. Zo zal er een springkasteel zijn of kan je een ritje maken op een moto van de Harley Davidson motorclub Antwerp Diamond Port Chapter.

De dag wordt in elkaar gestoken door de vriendenkring, buurtwerking Blijvoort en bovenvermelde motorclub.

Iedereen kan steunen door tussen 12 en 18u een stukje kip te komen eten. € 10 voor een halve kip, € 8 voor een kwart kip of een koude schotel. Een dessertje krijg je er gratis bij. Inschrijven via Werminval op het nummer 03/646.96.64 of via tom.brosens@werminval.be

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.