B4 Lounge

jeugdlounge_b4.gifOver Jongerencentrum Bouckenborgh vind je sinds kort B4 (Before). Hier kunnen jongeren elke vrijdag vanaf 18u30 op adem komen. Dus voor ze naar een fuif of dergelijke gaan. B4 is een initiatief van de groep die vroeger op dezelfde plek Knoei en Klad openhield. Maar aangezien de interesse daarvoor miniem was geworden, zijn ze met iets nieuws gestart.

p7271277.gifKnoei en Klad was een vereniging voor kinderen die op zaterdag kwamen knutselen. Maar in de loop der jaren is het ledenaantal sterk achteruit gegaan. Het team dat deze zaterdagen organiseerde heeft dan gezocht naar een alternatief en vond dit in B4. De organisatoren vinden dat er in Merksem weinig te doen is voor jongeren tussen 16 en 20. Zeker dan op vlak van uitgaan. Er zijn wel bijna 30 jeugdverenigingen en stapels sportclubs. Maar als je ergens even op adem wil komen, heb je maar weinig keuze. Daarom wil men een plek aanbieden voor diegenen die even rustig willen bekomen en een glaasje drinken tegen normale prijzen.

p7271268.gifB4 zal werken met een ledensysteem. De eerste keer mag je zo binnen en als je het leuk vindt dan kan je lid worden. Zo ontstaat er een vaste groep. Buiten de vrijdagavonden zal men in de toekomst ook andere activiteiten organiseren zoals een filmvoorstelling.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.