Kindermishandeling

Sinds begin augustus zit een Merksems koppel in de cel op verdenking van kindermishandeling. Hun aanhouding wordt nu verlengd door de Antwerpse Kamer van Inbeschuldigingstelling. Het was de oma die de feiten aan het ligt bracht.

kindermishandeling.gifKlik op het logo om naar de site van het Vertrouwenscentrum Kindermishandeling te gaan. Beslis je om melding te maken van kindermishandeling, dan kan je dat ook doen zonder dat je identiteit bekendgemaakt wordt aan het gemelde gezin.

Het koppel werd begin van deze maand gearresteerd. De raadkamer liet het koppel onder voorwaarden vrij , maar het parket tekende beroep. De Kamer van Inbeschuldigingstelling besliste dinsdag om de aanhouding toch te verlengen.

Eind juli, begin augustus stapte de oma naar de politie. Ze verdacht Sven G. ervan de twee kinderen (3 en 5 jaar) van Sabine L. mishandelen. De onderzoeksrechter hield de man aan op verdenking van kindermishandeling. Sabine L. werd verdacht van schuldig verzuim.

In 2003 werd de toenmalige partner van Sabine L. veroordeeld voor zware slagen aan haar dochtertje van 22 maanden. Zij overleed aan haar verwondingen.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.