Weer

Merksem
24 oktober 2017, 4:06
Mist
Mist
13°C
gevoelstemperatuur: 10°C
luchtdruk: 1020 mb
vochtigheid: 93%
windsnelheid: 11 km/h ZZW
Windstoten: 11 km/h
zonsopgang: 8:21
zonsondergang: 18:30
Verwachting 24 oktober 2017
dag
Stortbuien
Stortbuien
18°C
windsnelheid: 11 km/h ZW
Windstoten: 14 km/h
nacht
Meest bewolkt
Meest bewolkt
13°C
windsnelheid: 11 km/h ZW
Windstoten: 14 km/h
Verwachting 25 oktober 2017
dag
Meest bewolkt
Meest bewolkt
17°C
windsnelheid: 11 km/h ZW
Windstoten: 14 km/h
nacht
Bewolkt
Bewolkt
12°C
windsnelheid: 4 km/h ZW
Windstoten: 7 km/h
Verwachting 26 oktober 2017
dag
Af en toe bewolking
Af en toe bewolking
17°C
windsnelheid: 7 km/h WZW
Windstoten: 11 km/h
nacht
Sober (betrokken lucht)
Sober (betrokken lucht)
12°C
windsnelheid: 7 km/h W
Windstoten: 11 km/h
Verwachting 27 oktober 2017
dag
Af en toe bewolking
Af en toe bewolking
14°C
windsnelheid: 11 km/h NW
Windstoten: 14 km/h
nacht
Stortbuien
Stortbuien
8°C
windsnelheid: 11 km/h WNW
Windstoten: 22 km/h
Verwachting 28 oktober 2017
dag
Meest bewolkt
Meest bewolkt
13°C
windsnelheid: 14 km/h NW
Windstoten: 22 km/h
nacht
Deels bewolkt met buien
Deels bewolkt met buien
8°C
windsnelheid: 7 km/h WNW
Windstoten: 14 km/h
 

Archief

Echtgenote Frank Baeyens komt om

frankbayens.jpgDistrictsschepen voor sport en milieu Frank Baeyens (SP.a) raakte afgelopen donderdag op een landweg betrokken bij een zwaar verkeersongeval met een 4×4. Zijn echtgenote was daarbij op slag dood. Hijzelf en zijn zoon raakten lichtgewond. Het gezin had een begrafenis in Herentals bijgewoond.

Stroboerke.be wenst Frank en zijn familie veel sterkte in deze moeilijke periode.

Aangezien we Frank Baeyens op dit moment niet willen storen, gingen we bij de landelijke media op zoek naar meer informatie omtrent het ongeval.

GvA.be – Herentals

… Het tweede tragische ongeval van de avond gebeurde omstreeks 18.30 uur aan de ­Gravin de ­Merodestraat in Heultje. Een lichte monovolume die vanuit de ­Molenstraat kwam, werd er gegrepen door een terreinwagen, die vanuit de richting van Westmeerbeek naar het centrum van Heultje reed. De bestuurster van 49 stierf ter plaatse. Haar zoon (24) werd zwaargewond. De ­derde inzittende, een man van 48 en de bestuurster van de terreinwagen werden lichtgewond. Alle slachtoffers werden overgebracht naar het ziekenhuis van Herentals.

Waarschijnlijk kende de ­bestuurster van de monovolume de buurt niet goed en wou ze de Gravin de ­Merodestraat oversteken zonder te beseffen dat dit een zeer drukke hoofdweg is. Ze wou vanuit de Molenstraat rechtdoor de Heiweg inrijden, toen ze zijdelings werd aangereden door de terreinwagen.

Volgens de buurtbewoners is dit een zeer gevaarlijk kruispunt waar al meerdere ongelukken gebeurden. Het zicht vanuit de Molenstraat is er beperkt. De ­Gravin de ­Merodestraat werd na het ongeluk gedurende lange tijd afgezet tot het parket ter plaatse kwam.

Nieuwsblad.be – Binneland / Demorgen.be / DeStandaard.be / Hln.be

… Bij een ongeval in Westerlo verloor de bestuurster van een monovolumewagen het leven. Het eerste ongeval gebeurde omstreeks 18.45 uur op het kruispunt van de Gravin de Merodestraat en de Molenstraat in Heultje, een deelgemeente van Westerlo. Het voertuig van een 49-jarige vrouw uit Antwerpen werd er aan de bestuurderskant in de flank gegrepen door een terreinwagen.

De vrouw overleed ter plaatse. Haar 48-jarige echtgenoot werd met zware verwondingen naar het ziekenhuis van Herentals gebracht. De verwondingen van de 24-jarige zoon en de bestuurster van de terreinwagen vielen mee. …

Geef een reactie