Proces vechtpartij E10

In januari 2005 raakten twee klanten in danscafé E10 slaags met de vader van de uitbater. Er werd een knokploeg opgetrommeld om de agressieve bezoekers buiten te werken. De betrokkenen staan nu voor de rechter en riskeren straffen tot drie jaar.

Toen de vader van de uitbater op 29 januari 2005 de gemoederen probeerde te bedaren in danscafé E10, kreeg hij het aan de stok met Frank J. en Félicien D. Zij verlieten samen met Bob D. de zaak, maar zouden daarna gebeld zijn “om het toch te komen uitpraten”.  

Bob D., die als eerste weer arriveerde aan het danscafé, werd in elkaar geslagen door portier Mohamed A. en zijn er bij gehaalde vrienden Abdelhamid C. en Mohamed M. Dan vielen er nog klappen tussen de entourage van de uitbater en de vrienden van Bob D. Die uitbater zou een relatie zijn begonnen met de ex van Frank J.

De procureur eiste drie jaar voor Félicien D. omdat op diens strafblad al meer veroordelingen staan voor zware slagen. Frank J. riskeert twee en Mohamed M. één jaar.

Mohamed A. en Abdelhamid C. hoorden met tien en acht maanden de lichtste straffen tegen zich vorderen. Vonnis op 11 februari.

Bron GvA.be

1 comment on “Proces vechtpartij E10

  1. Pingback: Het Stroboerke » Blog Archief » Uitspraak E10

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.