OLSE – Amay 26-15

Olse doet wat het moet doen, en blijft in de running voor de Play Offs. Een draak van een wedstrijd waar OLSE een shotpercentage haalde van nauwelijks 30% en waar Amay niets anders deed dan het spel vertragen. Zelfs de scheidsrechters konden hier geen paal en perk aan stellen want dan hadden ze elke aanval van Amay moeten affluiten voor tijdspel.

Gelukkig voor OLSE liet Michael De Wachter zien dat hij het scoren toch nog niet verleerd is en liet Johannes Goedeme eindelijk zien dat ook hij het doel weet staan. OLSE kon zo in de eerste helft na een gelijkopgaande eerste 10 minuten 5-4, stilletjesaan het verschil maken en bij de rust was de wedstrijd gespeeld 14-6.

De tweede helft bracht geen beterschap in de afwerking wie betaalde de tournee na de 30ste gemiste kans????

Ondanks alles kwam de overwinning niet meer in gevaar en OLSE freewielde naar 26-15.

OLSE:
Michael De Wachter 7, Nico roelen 6, Johannes Goedeme 5, Tom Hens 3, Svan Van Kerkhoven 2, Joost Vanderhallen 1, Kristof Tyssen 1, Bert Hens 1.
Amay:
Lurkin 4, Agnarelli 2, Hawai 2, Mugidue 2, Resimon 2, Vandersmissen 2, Haine 1.

Volgende week een weekje rust misschien eens goed trainen op de afwerking en dan naar Eynatten.