Groenbeurs

Zaterdag 10 mei organiseert het district voor de tweede maal een Groenbeurs. Aan de infostands en tijdens de workshops komt u alles te weten over éénjarigen, onkruidbeheersing, voortuintjes, tegeltuintjes en bodembedekkers. De eerste tweehonderd mensen die zich voor 30 april inschrijven voor de workshop ‘Bloembak vullen’ krijgen de bloembak gratis mee naar huis.

Dit jaar krijgen ook de tegeltuintjes extra aandacht. Een tegeltuintje is een smalle groenstrook aan de straatkant, direct tegen de gevel. Zo’n tuintje brengt kleur in de straat en maakt de sfeer groener en vrolijker. Wil u een tegeltuintje voor de gevel van uw woning aanleggen? Dan kan u tijdens de Groenbeurs deelnemen aan de workshop ‘Tegeltuintjes’. De eerste vijftig deelnemers die zich voor 30 april inschrijven krijgen gratis een klimplant van het district.

Als u enkel de Groenbeurs wil bezoeken, moet u niet vooraf inschrijven. De toegang is gratis. De Groenbeurs vindt plaats in het Ontmoetingscentrum MerksemDok, Emiel Lemineurstraat 72/74, Merksem. En dit op zaterdag 10 mei van 10u tot 15u.

Meer informatie? René De Rycke, districtshuis, Burgemeester Jozef Nolfplein 1, tel. 03 641 72 51, rene.derycke@stad.antwerpen.be

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.