Website gehacked

Beste lezer,

Eerst en vooral bedankt voor het lezen van Het Stroboerke.

Waarschijnlijk hebt u opgemerkt dat er gedurende de maand augustus nogal weinig te beleven was op de website. Dit heeft natuurlijk alles te maken met een welverdiende vakantieperiode. Maar de periode werd door omstandigheden buiten onze wil verlengd. Gedurende de vakantie werden bepaalde onderdelen van de site gehacked en ingeschakeld voor phising

Buiten het verwijderen van enkele bestanden, bestaat de oplossing voor de problemen in het upgraden naar de allerlaatste versie van WordPress, het systeem waaronder deze website draait. Aangezien we gebruik maken van enkele extra modules die nog niet allemaal compatibel zijn met deze laatste versie, draaien we nog niet op volle toeren. Zo merkt u bijvoorbeeld dat onze menustructuur verdwenen is.

We doen er alles aan om zo snel mogelijk alles in orde te brengen. Op dat moment zullen ook alle artikels van de maand augustus verschijnen op hun oorspronkelijke datum. Merkt u nog rare zaken op? Laat het dan even weten aan de webmaster via webmaster@stroboerke.be.

Alvast bedankt voor uw begrip,

Hans Bogaert
webmaster

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.