OLSE – Neerpelt 30-20

De eerste competitiewedstrijd van het seizoen, na twee degelijke bekerwedstrijden toch even afwachten wat de ploeg ging doen nu het voor de echte punten gaat.

Olse schoot het best uit de startblokken 5-2 na 5 minuten, en de toon voor de rest van de wedstrijd was gezet. Buiten een verdienstelijke poging om aan te klampen konden de youngsters van Neerpelt niet mee met Olse. Een perfect fluitend duo De Buck De Buck zag Olse over 12-6 na 20 minuten de rust bereiken bij een 14-10 stand.

Nico Roelen met 8 doelpunten topschutter ging in de tweede helft op zijn elan van de eerste door en bijgevolg werd de tweede helft een copy van de eerste van 18-14 na 5 minuten over 23-17 op het kwartier freeweelde Olse naar een 30-20 eindstand. De punten blijven dus bij Olse en Neerpelt kon met lege handen naar huis.

OLSE: Nico Roelen 8,Tom Hens 4,Ward de Vos-Sven Van Kerkhoven-Danny