HC Eynatten-Raeren – OLSE 35 – 20

Een onkennelijk zwak OLSE toe te schrijven aan een collectieve off-day of een totale ontreddering omwille van het ontbreken van Tom Hens wie gaat het zeggen? Feit is dat OLSE er vanaf de eerste minuut niet aan te pas kwam. Over 7-1 na 5 minuten ging het naar 16-8 na een kwartier om de eerste helft te beëindigen met een 22-13 achterstand.

De tweede helft ging OLSE op z’n elan verder 28-14 na 10 minuten en dan liet de coach van Eynatten z’n volledige reservebank aan bod komen zodat OLSE eervol (???) kon sneuvelen op een 35-20 eindstand. Gelukkig waren onze 2 doelmannen nog een beetje bij de les om de gammele en rammelende verdediging nog een beetje te redden anders had de score van Eynatten wel eens een dikke veertiger kunnen zijn.

Nu ja puntenverlies op Eynatten is geen ramp maar de manier waarop stemt wel tot nadenken.

Eynatten: Hick C 10, Hick M 8, Havenith 7, Hinck 5, Patron 2, Kalff p 1,Kalff Y 1, Winigens 1.
OLSE: Nico roelen 4, Ward De Vos 4, Gert Corten 3, Svan Van Kerkhoven 3, Joost Vanderhallen 3, Sven Goossens 2, Jeroen Verstraelen 1.