Weer

Merksem
17 augustus 2018, 11:34
Deels zonnig
Deels zonnig
18°C
gevoelstemperatuur: 23°C
luchtdruk: 1020 mb
vochtigheid: 82%
windsnelheid: 4 km/h W
Windstoten: 4 km/h
zonsopgang: 6:31
zonsondergang: 21:00
Verwachting 17 augustus 2018
dag
Af en toe bewolking
Af en toe bewolking
24°C
windsnelheid: 7 km/h NW
Windstoten: 11 km/h
nacht
Deels bewolkt
Deels bewolkt
12°C
windsnelheid: 4 km/h WZW
Windstoten: 11 km/h
Verwachting 18 augustus 2018
dag
Meest zonnig
Meest zonnig
23°C
windsnelheid: 7 km/h WZW
Windstoten: 11 km/h
nacht
Af en toe bewolking
Af en toe bewolking
14°C
windsnelheid: 4 km/h WZW
Windstoten: 11 km/h
Verwachting 19 augustus 2018
dag
Meest bewolkt
Meest bewolkt
25°C
windsnelheid: 7 km/h ZW
Windstoten: 11 km/h
nacht
Deels bewolkt
Deels bewolkt
17°C
windsnelheid: 4 km/h WZW
Windstoten: 11 km/h
Verwachting 20 augustus 2018
dag
Stortbuien
Stortbuien
24°C
windsnelheid: 7 km/h W
Windstoten: 11 km/h
nacht
Deels bewolkt
Deels bewolkt
14°C
windsnelheid: 4 km/h W
Windstoten: 11 km/h
Verwachting 21 augustus 2018
dag
Meest bewolkt
Meest bewolkt
27°C
windsnelheid: 4 km/h W
Windstoten: 7 km/h
nacht
Deels bewolkt
Deels bewolkt
16°C
windsnelheid: 4 km/h W
Windstoten: 7 km/h
 

Archief

Konijn op OCMW wijze

Vorige week vrijdag kreeg men in het dienstencentrum ’t Dokske Konijn op grootmoeders wijze voorgeschoteld. Op het eerste zicht niet zo abnormaal, maar het werd bereid door een speciale kok, OCMW-voorzitster Monica De Coninck (SP.A). Zij kwam koken naar aanleiding van de Week van de Smaak.

Terwijl De Coninck en kokkin Rita Van Pelt van het restaurant De Lokeend in Antwerpen de bezoekers stap voor stap door het gerecht loodsten, gingen andere teams in de keuken van het dienstencentrum aan de slag om voor alle gasten ook een bord konijn te maken.

Er was nog een andere bekende Antwerpenaar aanwezig, Robbe De Hert was uitgenodigd om een hapje te komen mee-eten en mocht tegelijkertijd wat commentaar geven op alles wat er gebeurde. Tot groot plezier van de gasten.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.