Weer

Merksem
19 juni 2018, 16:09
Meest bewolkt
Meest bewolkt
19°C
gevoelstemperatuur: 19°C
luchtdruk: 1030 mb
vochtigheid: 82%
windsnelheid: 4 km/h WZW
Windstoten: 4 km/h
zonsopgang: 5:26
zonsondergang: 22:01
Verwachting 19 juni 2018
dag
Meest bewolkt met regen
Meest bewolkt met regen
22°C
windsnelheid: 7 km/h WZW
Windstoten: 18 km/h
nacht
Deels bewolkt
Deels bewolkt
15°C
windsnelheid: 4 km/h ZW
Windstoten: 11 km/h
Verwachting 20 juni 2018
dag
Deels zonnig
Deels zonnig
26°C
windsnelheid: 7 km/h WZW
Windstoten: 11 km/h
nacht
Meest bewolkt
Meest bewolkt
15°C
windsnelheid: 7 km/h W
Windstoten: 11 km/h
Verwachting 21 juni 2018
dag
Af en toe bewolking
Af en toe bewolking
18°C
windsnelheid: 14 km/h NW
Windstoten: 22 km/h
nacht
Meest helder
Meest helder
9°C
windsnelheid: 11 km/h NW
Windstoten: 22 km/h
Verwachting 22 juni 2018
dag
Af en toe bewolking
Af en toe bewolking
17°C
windsnelheid: 11 km/h NW
Windstoten: 18 km/h
nacht
Meest helder
Meest helder
9°C
windsnelheid: 7 km/h NW
Windstoten: 18 km/h
Verwachting 23 juni 2018
dag
Meest bewolkt
Meest bewolkt
19°C
windsnelheid: 11 km/h NNW
Windstoten: 14 km/h
nacht
Deels bewolkt
Deels bewolkt
9°C
windsnelheid: 4 km/h N
Windstoten: 14 km/h
 

Archief

Konijn op OCMW wijze

Vorige week vrijdag kreeg men in het dienstencentrum ’t Dokske Konijn op grootmoeders wijze voorgeschoteld. Op het eerste zicht niet zo abnormaal, maar het werd bereid door een speciale kok, OCMW-voorzitster Monica De Coninck (SP.A). Zij kwam koken naar aanleiding van de Week van de Smaak.

Terwijl De Coninck en kokkin Rita Van Pelt van het restaurant De Lokeend in Antwerpen de bezoekers stap voor stap door het gerecht loodsten, gingen andere teams in de keuken van het dienstencentrum aan de slag om voor alle gasten ook een bord konijn te maken.

Er was nog een andere bekende Antwerpenaar aanwezig, Robbe De Hert was uitgenodigd om een hapje te komen mee-eten en mocht tegelijkertijd wat commentaar geven op alles wat er gebeurde. Tot groot plezier van de gasten.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.