Vernieuwen van nutsleidingen Terlindenhofstraat

Begin volgend jaar start een aannemer met de heraanleg van de Terlindenhofstraat. Vanaf begin december vernieuwen nutsbedrijven alle nutsleidingen in de Terlindenhofstraat. Het gaat over de leidingen van water, elektriciteit, gas, telefoon en kabeldistributie.

De start van de werken is voorzien in de eerste week van december 2008. De aannemer breekt de voetpaden op om de hoofdleidingen te leggen. Deze hoofdleidingen worden grondig getest. Daarna worden alle huisaansluitingen vernieuwd tot in de woning. De aannemer zal tijdig contact met de bewoners nemen om hierover af te spreken. In afwachting van de eigenlijke heraanleg van de straat, die volgend jaar start, worden de voetpaden voorlopig hersteld. Eerst wordt aan de even kant van de straat gewerkt. Aansluitend komt de oneven kant aan de beurt.

Omdat de aannemer de voetpaden moet opbreken is er onvermijdelijk enige hinder. Door in fasen en slechts aan één zijde van de straat te werken, zal de hinder beperkt blijven. De woningen zullen steeds bereikbaar zijn. Een tijdelijk parkeerverbod geldt enkel in het gedeelte waar gewerkt wordt. Het doorgaand verkeer zal weinig hinder ondervinden van de werken.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.