Laatste reacties

Weer

Merksem
19 januari 2018, 0:34
Deels bewolkt
Deels bewolkt
3°C
gevoelstemperatuur: -1°C
luchtdruk: 1000 mb
vochtigheid: 93%
windsnelheid: 11 km/h WZW
Windstoten: 11 km/h
zonsopgang: 8:38
zonsondergang: 17:08
Verwachting 18 januari 2018
dag
Regen
Regen
7°C
windsnelheid: 29 km/h W
Windstoten: 65 km/h
nacht
Deels bewolkt met buien
Deels bewolkt met buien
3°C
windsnelheid: 7 km/h WZW
Windstoten: 11 km/h
Verwachting 19 januari 2018
dag
Deels zonnig met buien
Deels zonnig met buien
6°C
windsnelheid: 11 km/h WZW
Windstoten: 14 km/h
nacht
Regen en sneeuw
Regen en sneeuw
2°C
windsnelheid: 11 km/h WZW
Windstoten: 14 km/h
Verwachting 20 januari 2018
dag
Meest bewolkt met regen
Meest bewolkt met regen
4°C
windsnelheid: 7 km/h W
Windstoten: 11 km/h
nacht
Meest bewolkt
Meest bewolkt
1°C
windsnelheid: 7 km/h WZW
Windstoten: 11 km/h
Verwachting 21 januari 2018
dag
Stortbuien
Stortbuien
5°C
windsnelheid: 7 km/h Z
Windstoten: 14 km/h
nacht
Stortbuien
Stortbuien
4°C
windsnelheid: 11 km/h W
Windstoten: 14 km/h
Verwachting 22 januari 2018
dag
Stortbuien
Stortbuien
12°C
windsnelheid: 7 km/h ZW
Windstoten: 14 km/h
nacht
Af en toe bewolking
Af en toe bewolking
7°C
windsnelheid: 14 km/h ZW
Windstoten: 22 km/h
 

Archief

Sasja – OLSE 39 – 25

Slechte wedstrijd van OLSE is zowat het minste dat je hier kan van zeggen, maar alles in de schoenen schuiven van de spelers of de technische staf is ook niet de juiste benadering. Het verplicht trainen en spelen zonder hars is zeker een oorzaak van deze wanprestatie. Onze spelers zijn het niet gewoon met hars te spelen en als er dan toch met hars gespeeld moet worden komt de pas niet altijd waar je hem hebben wil. Maar… ik wil hiermee niet goedkeuren dat er passen op de tenen van je ploegmaat of in de handen van de tegenstander gegeven worden, dat kan uiteraard niet en het spelen met hars is daar zeker niet de oorzaak
van.

Ook als bestuur moeten we de hand in eigen boezem durven steken. Het op verplaatsing vertrekken zonder ballen en zonder coach resulteerde in een slechte opwarming en een ongeconcentreerde en gedemotiveerde geslagen spelersgroep nog voor de wedstrijd van start ging. Komt erbij dat de Sasja-youngsters de grote nederlaag uit de heenronde nog niet hadden doorgeslikt en duidelijk op revanche belust waren. Aan de uitslag te zien hebben ze hun revanche duidelijk vast. Ze speelden OLSE van het kastje naar de muur en deden een anders secure OLSE-coach naar de verkeerde oplossingen grijpen.

Kortom een wedstrijd om vlug te vergeten want ik ben ervan overtuigd dat deze 14 spelers en begeleiding heel wat meer in hun mars hebben. Een verloren veldslag is geen verloren oorlog. Elkaar met de vinger wijzen is te gemakkelijk, samen even door een dalletje en volgende week op training en de volgende wedstrijden schouder aan schouder knokkend voor hetzelfde doel, er samen uitkruipen en werken aan eenieders droom “de promotie ” is de enige juiste manier om te reageren.

Guido Hens

Geef een reactie