Weer

Merksem
17 juli 2018, 10:05
Zonnig
Zonnig
19°C
gevoelstemperatuur: 20°C
luchtdruk: 1020 mb
vochtigheid: 72%
windsnelheid: 11 km/h WZW
Windstoten: 11 km/h
zonsopgang: 5:46
zonsondergang: 21:50
Verwachting 17 juli 2018
dag
Deels zonnig met onweersbuien
Deels zonnig met onweersbuien
27°C
windsnelheid: 11 km/h W
Windstoten: 14 km/h
nacht
Deels bewolkt
Deels bewolkt
13°C
windsnelheid: 4 km/h W
Windstoten: 14 km/h
Verwachting 18 juli 2018
dag
Af en toe bewolking
Af en toe bewolking
27°C
windsnelheid: 4 km/h W
Windstoten: 11 km/h
nacht
Helder
Helder
14°C
windsnelheid: 4 km/h N
Windstoten: 11 km/h
Verwachting 19 juli 2018
dag
Af en toe bewolking
Af en toe bewolking
29°C
windsnelheid: 4 km/h NO
Windstoten: 11 km/h
nacht
Meest helder
Meest helder
16°C
windsnelheid: 4 km/h NNO
Windstoten: 11 km/h
Verwachting 20 juli 2018
dag
Af en toe bewolking
Af en toe bewolking
27°C
windsnelheid: 7 km/h N
Windstoten: 14 km/h
nacht
Af en toe bewolking
Af en toe bewolking
16°C
windsnelheid: 7 km/h NW
Windstoten: 14 km/h
Verwachting 21 juli 2018
dag
Stortbuien
Stortbuien
26°C
windsnelheid: 7 km/h W
Windstoten: 14 km/h
nacht
Meest bewolkt
Meest bewolkt
15°C
windsnelheid: 4 km/h NW
Windstoten: 11 km/h
 

Archief

Sasja – OLSE 39 – 25

Slechte wedstrijd van OLSE is zowat het minste dat je hier kan van zeggen, maar alles in de schoenen schuiven van de spelers of de technische staf is ook niet de juiste benadering. Het verplicht trainen en spelen zonder hars is zeker een oorzaak van deze wanprestatie. Onze spelers zijn het niet gewoon met hars te spelen en als er dan toch met hars gespeeld moet worden komt de pas niet altijd waar je hem hebben wil. Maar… ik wil hiermee niet goedkeuren dat er passen op de tenen van je ploegmaat of in de handen van de tegenstander gegeven worden, dat kan uiteraard niet en het spelen met hars is daar zeker niet de oorzaak
van.

Ook als bestuur moeten we de hand in eigen boezem durven steken. Het op verplaatsing vertrekken zonder ballen en zonder coach resulteerde in een slechte opwarming en een ongeconcentreerde en gedemotiveerde geslagen spelersgroep nog voor de wedstrijd van start ging. Komt erbij dat de Sasja-youngsters de grote nederlaag uit de heenronde nog niet hadden doorgeslikt en duidelijk op revanche belust waren. Aan de uitslag te zien hebben ze hun revanche duidelijk vast. Ze speelden OLSE van het kastje naar de muur en deden een anders secure OLSE-coach naar de verkeerde oplossingen grijpen.

Kortom een wedstrijd om vlug te vergeten want ik ben ervan overtuigd dat deze 14 spelers en begeleiding heel wat meer in hun mars hebben. Een verloren veldslag is geen verloren oorlog. Elkaar met de vinger wijzen is te gemakkelijk, samen even door een dalletje en volgende week op training en de volgende wedstrijden schouder aan schouder knokkend voor hetzelfde doel, er samen uitkruipen en werken aan eenieders droom “de promotie ” is de enige juiste manier om te reageren.

Guido Hens

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.