Weer

Merksem
24 oktober 2017, 2:06
Bewolkt
Bewolkt
13°C
gevoelstemperatuur: 11°C
luchtdruk: 1020 mb
vochtigheid: 93%
windsnelheid: 11 km/h ZZW
Windstoten: 11 km/h
zonsopgang: 8:21
zonsondergang: 18:30
Verwachting 24 oktober 2017
dag
Stortbuien
Stortbuien
18°C
windsnelheid: 11 km/h ZW
Windstoten: 14 km/h
nacht
Meest bewolkt
Meest bewolkt
13°C
windsnelheid: 11 km/h ZW
Windstoten: 14 km/h
Verwachting 25 oktober 2017
dag
Meest bewolkt
Meest bewolkt
17°C
windsnelheid: 11 km/h ZW
Windstoten: 14 km/h
nacht
Bewolkt
Bewolkt
12°C
windsnelheid: 4 km/h ZW
Windstoten: 7 km/h
Verwachting 26 oktober 2017
dag
Af en toe bewolking
Af en toe bewolking
17°C
windsnelheid: 7 km/h WZW
Windstoten: 11 km/h
nacht
Sober (betrokken lucht)
Sober (betrokken lucht)
12°C
windsnelheid: 7 km/h W
Windstoten: 11 km/h
Verwachting 27 oktober 2017
dag
Af en toe bewolking
Af en toe bewolking
14°C
windsnelheid: 11 km/h NW
Windstoten: 14 km/h
nacht
Stortbuien
Stortbuien
8°C
windsnelheid: 11 km/h WNW
Windstoten: 22 km/h
Verwachting 28 oktober 2017
dag
Meest bewolkt
Meest bewolkt
13°C
windsnelheid: 14 km/h NW
Windstoten: 22 km/h
nacht
Deels bewolkt met buien
Deels bewolkt met buien
10°C
windsnelheid: 7 km/h WNW
Windstoten: 14 km/h
 

Archief

Verdachte verkeersagressie blijft in de cel

De 33-jarige man uit Merksem, die ervan verdacht wordt vorige week een 47-jarige havenarbeider te hebben neergestoken na een geval van verkeersagressie, blijft nog zeker een maand in de cel. Dat heeft de raadkamer in Antwerpen maandagnamiddag beslist.

Het slachtoffer bracht vorige week dinsdag zijn 13-jarige zoon naar school. In de Volkstuinlei in Merksem raakte hij betrokken bij een incident met een chauffeur die uit de tegenovergestelde richting kwam. De verdachte vond dat hij onvoldoende plaats had om de wagen van het slachtoffer te kruisen en gebaarde hem om achteruit te gaan. De havenarbeider uit Merksem vond dat er wel voldoende plaats was en bleef staan. Daarop stapte de verdachte uit en stak hij het slachtoffer na wat duw- en trekwerk in de borst. De veertiger werd met een geperforeerde long opgenomen in het ziekenhuis. Ondertussen is slachtoffer, Donald Sluyts, opnieuw thuis. De man werd zaterdag onslagen uit het Jan Palfijnziekenhuis.

De verdachte pleegde vluchtmisdrijf, maar getuigen noteerden zijn nummerplaat. Hij werd opgepakt en verklaarde dat er inderdaad een discussie was geweest, maar dat hij enkel met zijn huissleutels had uitgehaald. Hij werd aangehouden voor poging tot doodslag.

Volgens het slachtoffer ging het volgens de artsen zonder twijfel over een perforatie met een mes. De verdediging beweert dat de man door het lint ging nadat hij van het slachtoffer een stamp kreeg. Wat er daarna gebeurde weet de agressor niet meer.

Geef een reactie