Weer

Merksem
18 augustus 2017, 10:39
Meest bewolkt met regen
Meest bewolkt met regen
18°C
gevoelstemperatuur: 16°C
luchtdruk: 1010 mb
vochtigheid: 93%
windsnelheid: 11 km/h Z
Windstoten: 11 km/h
zonsopgang: 6:33
zonsondergang: 20:58
Verwachting 18 augustus 2017
dag
Stortbuien
Stortbuien
21°C
windsnelheid: 11 km/h WZW
Windstoten: 18 km/h
nacht
Deels bewolkt met buien
Deels bewolkt met buien
13°C
windsnelheid: 11 km/h WZW
Windstoten: 14 km/h
Verwachting 19 augustus 2017
dag
Deels zonnig met buien
Deels zonnig met buien
20°C
windsnelheid: 11 km/h WZW
Windstoten: 22 km/h
nacht
Af en toe bewolking
Af en toe bewolking
13°C
windsnelheid: 7 km/h WZW
Windstoten: 14 km/h
Verwachting 20 augustus 2017
dag
Deels zonnig
Deels zonnig
20°C
windsnelheid: 7 km/h ZW
Windstoten: 11 km/h
nacht
Meest bewolkt
Meest bewolkt
13°C
windsnelheid: 7 km/h ZW
Windstoten: 11 km/h
Verwachting 21 augustus 2017
dag
Deels zonnig
Deels zonnig
21°C
windsnelheid: 11 km/h ZW
Windstoten: 14 km/h
nacht
Deels bewolkt
Deels bewolkt
15°C
windsnelheid: 11 km/h W
Windstoten: 14 km/h
Verwachting 22 augustus 2017
dag
Meest zonnig
Meest zonnig
24°C
windsnelheid: 11 km/h NW
Windstoten: 18 km/h
nacht
Meest bewolkt
Meest bewolkt
16°C
windsnelheid: 7 km/h NW
Windstoten: 18 km/h
 

Archief

Verdachte verkeersagressie blijft in de cel

De 33-jarige man uit Merksem, die ervan verdacht wordt vorige week een 47-jarige havenarbeider te hebben neergestoken na een geval van verkeersagressie, blijft nog zeker een maand in de cel. Dat heeft de raadkamer in Antwerpen maandagnamiddag beslist.

Het slachtoffer bracht vorige week dinsdag zijn 13-jarige zoon naar school. In de Volkstuinlei in Merksem raakte hij betrokken bij een incident met een chauffeur die uit de tegenovergestelde richting kwam. De verdachte vond dat hij onvoldoende plaats had om de wagen van het slachtoffer te kruisen en gebaarde hem om achteruit te gaan. De havenarbeider uit Merksem vond dat er wel voldoende plaats was en bleef staan. Daarop stapte de verdachte uit en stak hij het slachtoffer na wat duw- en trekwerk in de borst. De veertiger werd met een geperforeerde long opgenomen in het ziekenhuis. Ondertussen is slachtoffer, Donald Sluyts, opnieuw thuis. De man werd zaterdag onslagen uit het Jan Palfijnziekenhuis.

De verdachte pleegde vluchtmisdrijf, maar getuigen noteerden zijn nummerplaat. Hij werd opgepakt en verklaarde dat er inderdaad een discussie was geweest, maar dat hij enkel met zijn huissleutels had uitgehaald. Hij werd aangehouden voor poging tot doodslag.

Volgens het slachtoffer ging het volgens de artsen zonder twijfel over een perforatie met een mes. De verdediging beweert dat de man door het lint ging nadat hij van het slachtoffer een stamp kreeg. Wat er daarna gebeurde weet de agressor niet meer.

Geef een reactie