Weer

Merksem
18 augustus 2017, 10:44
Meest bewolkt met regen
Meest bewolkt met regen
18°C
gevoelstemperatuur: 16°C
luchtdruk: 1010 mb
vochtigheid: 93%
windsnelheid: 11 km/h Z
Windstoten: 11 km/h
zonsopgang: 6:33
zonsondergang: 20:58
Verwachting 18 augustus 2017
dag
Stortbuien
Stortbuien
21°C
windsnelheid: 11 km/h WZW
Windstoten: 18 km/h
nacht
Deels bewolkt met buien
Deels bewolkt met buien
13°C
windsnelheid: 11 km/h WZW
Windstoten: 14 km/h
Verwachting 19 augustus 2017
dag
Deels zonnig met buien
Deels zonnig met buien
20°C
windsnelheid: 11 km/h WZW
Windstoten: 22 km/h
nacht
Af en toe bewolking
Af en toe bewolking
13°C
windsnelheid: 7 km/h WZW
Windstoten: 14 km/h
Verwachting 20 augustus 2017
dag
Deels zonnig
Deels zonnig
20°C
windsnelheid: 7 km/h ZW
Windstoten: 11 km/h
nacht
Meest bewolkt
Meest bewolkt
13°C
windsnelheid: 7 km/h ZW
Windstoten: 11 km/h
Verwachting 21 augustus 2017
dag
Deels zonnig
Deels zonnig
21°C
windsnelheid: 11 km/h ZW
Windstoten: 14 km/h
nacht
Deels bewolkt
Deels bewolkt
15°C
windsnelheid: 11 km/h W
Windstoten: 14 km/h
Verwachting 22 augustus 2017
dag
Meest zonnig
Meest zonnig
24°C
windsnelheid: 11 km/h NW
Windstoten: 18 km/h
nacht
Meest bewolkt
Meest bewolkt
16°C
windsnelheid: 7 km/h NW
Windstoten: 18 km/h
 

Archief

20009-04-04 : Port of Antwerp Greys doet wat het moet doen : winnen !

In een ware thriller heeft Port of Antwerp Greys haar opdracht tot een goed einde gebracht. In de 1ste inning kwamen ze op een 1-0 achterstand. En dan kon een bloedstollende wedstrijd beginnen. Onze jongens kregen geen vat op de Spaanse pitcher (2 hits), maar het Antwerpse veld leverde een puike prestaties. De Spaanse slagen werden knap verwerkt en de score bleef op 1 run steken. In de zesde inning nam Dennis Van Hoof over van Daniel Howard. De Greys geraakten moeilijk op base, wat bij de Marlins iets vlotter verliep. Met enkele knappe pickoffs en doubleplays werden de lopers echter terug naar de bank verwezen.

Dan kwam de 9de inning : Greys deed wat het moest doen : de Spanjaarden tegen houden om dan zelf te trachten het werk af te maken. En hoe ! Fil Van der Meiren op 1 door een hit by pitch; Dennis Van Hoof ou; Gert Rosiers op 1 door hit by pitch en Fil op 2; Gert wordt vervangen door Sieger Deckers. Fil en Sieger vorderen naar 3 resp 2 door een wild pitch. En dan komt Bryon Bell aan bat. Zoals te verwachten krijgt hij een base-on-ball intentional. 3 basen bezet, 1 uit ! De jeugd moet het afmaken ! Giovanni Vanthillo aan slag en out. Dan is het de beurt aan Dave Herssens. De zenuwen van de Spaanse pitcher begeven bkijkbaar : base-on-ball en Fil Van der Meiren “wandelt” de gelijkmaker binnen : 1-1 en 3 basen bezet. Alle druk nu op de schouders van Nick Vanthillo. En hij slaat de verlossende hit in links middenveld : Sieger Deckers binnen en 2-1 winst ! Opdracht volbracht : België blijft in de Champions League !

Als Port of Antwerp Greys volgend jaar aan het kampioenenfeest wil deelnemen moeten ze wel Belgisch kampioen worden ! Het volgende doel is dus al duidelijk !

Geef een reactie