Weer

Merksem
24 oktober 2017, 2:16
Bewolkt
Bewolkt
13°C
gevoelstemperatuur: 11°C
luchtdruk: 1020 mb
vochtigheid: 93%
windsnelheid: 11 km/h ZZW
Windstoten: 11 km/h
zonsopgang: 8:21
zonsondergang: 18:30
Verwachting 24 oktober 2017
dag
Stortbuien
Stortbuien
18°C
windsnelheid: 11 km/h ZW
Windstoten: 14 km/h
nacht
Meest bewolkt
Meest bewolkt
13°C
windsnelheid: 11 km/h ZW
Windstoten: 14 km/h
Verwachting 25 oktober 2017
dag
Meest bewolkt
Meest bewolkt
17°C
windsnelheid: 11 km/h ZW
Windstoten: 14 km/h
nacht
Bewolkt
Bewolkt
12°C
windsnelheid: 4 km/h ZW
Windstoten: 7 km/h
Verwachting 26 oktober 2017
dag
Af en toe bewolking
Af en toe bewolking
17°C
windsnelheid: 7 km/h WZW
Windstoten: 11 km/h
nacht
Sober (betrokken lucht)
Sober (betrokken lucht)
12°C
windsnelheid: 7 km/h W
Windstoten: 11 km/h
Verwachting 27 oktober 2017
dag
Af en toe bewolking
Af en toe bewolking
14°C
windsnelheid: 11 km/h NW
Windstoten: 14 km/h
nacht
Stortbuien
Stortbuien
8°C
windsnelheid: 11 km/h WNW
Windstoten: 22 km/h
Verwachting 28 oktober 2017
dag
Meest bewolkt
Meest bewolkt
13°C
windsnelheid: 14 km/h NW
Windstoten: 22 km/h
nacht
Deels bewolkt met buien
Deels bewolkt met buien
10°C
windsnelheid: 7 km/h WNW
Windstoten: 14 km/h
 

Archief

20009-04-04 : Port of Antwerp Greys doet wat het moet doen : winnen !

In een ware thriller heeft Port of Antwerp Greys haar opdracht tot een goed einde gebracht. In de 1ste inning kwamen ze op een 1-0 achterstand. En dan kon een bloedstollende wedstrijd beginnen. Onze jongens kregen geen vat op de Spaanse pitcher (2 hits), maar het Antwerpse veld leverde een puike prestaties. De Spaanse slagen werden knap verwerkt en de score bleef op 1 run steken. In de zesde inning nam Dennis Van Hoof over van Daniel Howard. De Greys geraakten moeilijk op base, wat bij de Marlins iets vlotter verliep. Met enkele knappe pickoffs en doubleplays werden de lopers echter terug naar de bank verwezen.

Dan kwam de 9de inning : Greys deed wat het moest doen : de Spanjaarden tegen houden om dan zelf te trachten het werk af te maken. En hoe ! Fil Van der Meiren op 1 door een hit by pitch; Dennis Van Hoof ou; Gert Rosiers op 1 door hit by pitch en Fil op 2; Gert wordt vervangen door Sieger Deckers. Fil en Sieger vorderen naar 3 resp 2 door een wild pitch. En dan komt Bryon Bell aan bat. Zoals te verwachten krijgt hij een base-on-ball intentional. 3 basen bezet, 1 uit ! De jeugd moet het afmaken ! Giovanni Vanthillo aan slag en out. Dan is het de beurt aan Dave Herssens. De zenuwen van de Spaanse pitcher begeven bkijkbaar : base-on-ball en Fil Van der Meiren “wandelt” de gelijkmaker binnen : 1-1 en 3 basen bezet. Alle druk nu op de schouders van Nick Vanthillo. En hij slaat de verlossende hit in links middenveld : Sieger Deckers binnen en 2-1 winst ! Opdracht volbracht : België blijft in de Champions League !

Als Port of Antwerp Greys volgend jaar aan het kampioenenfeest wil deelnemen moeten ze wel Belgisch kampioen worden ! Het volgende doel is dus al duidelijk !

Geef een reactie