Een echte eindeseizoenswedstrijd waarin eigenlijk alleen de eer op het spel

Een echte eindeseizoenswedstrijd waarin eigenlijk alleen de eer op het spel stond namelijk de derde plaats in de eindstand. OLSE moest zwaar gehandicapt op verplaatsing, zonder Ward De Vos (huwelijksfeest), Bert Hens (ziekte) en Tom Hens (net vader geworden van een flinke zoon), zou het inderdaad een zware opgave worden in en tegen Arena.

Toch speelde OLSE fris van de lever en na een kwartier stonden de bordjes nog steeds in evenwicht 6 – 6. Arena die wel over een volwaardige bank kon beschikken vond zijn tweede adam en plaatste een tussenspurt 11 – 7 na 20 minuten. OLSE kon bij de rust de schade beperken tot 16 – 12. De tweede helft plooiden de OLSE-spelers zich dubbel om voor hun afwezige ploegmaten te proberen de punten toch mee naar Merksem te brengen. 10 minuten voor tijd resulteerde dit in een 22 – 20 stand maar OLSE had zoveel brandstof verbruikt dat Arena in de resterende tijd toch een vrij ruime overwinning kon behalen. Eindstand 28 – 22.

OLSE: Nico Roelen 8, Didier Vanderzijpen 4, Michael De Wachter 3, Kristof Tyssen 3, Gert Corten 2, Sven Van Kerkhoven 1, Jeroen Verstraelen 1.
Arena: Verslegers 9, Hendriks 6, Janssen 5, Nauts 2, Camps 2, Michiels 1, Vandijck 1, Moons 1, Van Reusel 1.