Duffel – FC Merksem 0-0

In de eerste wedstrijd voor de eindronde speelde FC Merksem 0-0 gelijk op het veld van VV Duffel.

Merksem was in de eerste helft duidelijk de beste ploeg en versierde ook een aantal goede kansen. Maar pech in de afwerking hield de ploeg van trainer Lemmens van een verdiende voorsprong.

In de tweede helft herstelde de thuisploeg het evenwicht, zeker na de tweede gele kaart van Wim Daes. Met tien hield Merksem al bij al toch vrij goed stand, zodat in de thuiswedstrijd aan de Gasthuishoevestraat alles mogelijk blijft.

FC Merksem rekent op de steun van de trouwe Merksemse supporters om hun ploeg naar de overwinning te stuwen.