Heraanleg Kroonplein

Vorig jaar organiseerde het districtsbestuur van Merksem een bevraging over de heraanleg van het Kroonplein. Alle buurtbewoners konden hun mening geven over de verkeersveiligheid op het Kroonplein en de inrichting ervan. Meer dan 300 bewoners werkten mee.  Binnenkort volgt een hoorzitting waarop de eerste plannen worden uitgelegd.

Bij het uittekenen van de eerste plannen hebben de ontwerpers de resultaten van de bevraging gebruikt. Het eerste ontwerp is ondertussen klaar. Het district wil dit voorontwerp graag aan de buurtbewoners voorleggen en organiseert daarom een hoorzitting op dinsdag 2 juni om 19.30 uur in het districtshuis van Merksem. Buurtbewoners en andere geïnteresseerden krijgen dan de gelegenheid om de plannen te bekijken en te bespreken. Alle buurtbewoners kregen een uitnodiging in de bus

Om de avond vlot te laten verlopen, moet vooraf ingeschreven worden. Dit kan tot en met dinsdag 19 mei bij het wijkoverleg Merksem, Burgemeester J. Nolfplein 1, 2170 Merksem op het telefoonnummer 03 338 72 49 of via wijkoverleg.merksem@stad.antwerpen.be.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.