K Merksem SC te klein voor Antwerp, niet voor Hoboken

HetJef Mermansstadion was tot de nok gevuld. Een kleine 2000 mensen woonden de match tussen KMSC en Antwerp bij. Alle voorbereidingen van de afgelopen maanden loonden, de gehele avond is vlekkeloos verlopen. Spijtig genoeg kon K Merksem SC, zoals verwacht, niet op tegen de tweedeklasser. De ploeg streed moedig, maar na 90 minuten bleven de bordjes hangen op 0-6.

Met de match tegen Antwerp nog in de benen, trok men 1 dag later richting Hoboken voor de tweede oefenmatch van het seizoen. De eerste helft was het heel duidelijk dat het oefenpotje van zaterdag nog niet verteerd was. Hoboken speelde veel snediger voetbal en kreeg de meeste kansen. Door een pentalty en een doelpunt op aangeven van Michael Suys, stond het 2-0 bij de pauze.

Merksem deed het een pak beter in de tweede helft. Men schakelde een versnelling hoger en Hoboken kon niet meer mee. K Merksem SC kwam 4 keer tot scoren toe wat de eindstand op 2-4 bracht.