Weer

Merksem
21 juli 2018, 5:56
Helder
Helder
20°C
gevoelstemperatuur: 19°C
luchtdruk: 1010 mb
vochtigheid: 68%
windsnelheid: 7 km/h NW
Windstoten: 7 km/h
zonsopgang: 5:51
zonsondergang: 21:46
Verwachting 21 juli 2018
dag
Deels zonnig
Deels zonnig
28°C
windsnelheid: 7 km/h NNW
Windstoten: 11 km/h
nacht
Deels bewolkt
Deels bewolkt
15°C
windsnelheid: 7 km/h NW
Windstoten: 14 km/h
Verwachting 22 juli 2018
dag
Deels zonnig
Deels zonnig
28°C
windsnelheid: 7 km/h NNW
Windstoten: 11 km/h
nacht
Helder
Helder
15°C
windsnelheid: 4 km/h N
Windstoten: 11 km/h
Verwachting 23 juli 2018
dag
Meest zonnig
Meest zonnig
29°C
windsnelheid: 7 km/h WNW
Windstoten: 11 km/h
nacht
Meest helder
Meest helder
17°C
windsnelheid: 4 km/h NO
Windstoten: 11 km/h
Verwachting 24 juli 2018
dag
Meest zonnig
Meest zonnig
31°C
windsnelheid: 4 km/h ZZW
Windstoten: 7 km/h
nacht
Deels bewolkt
Deels bewolkt
19°C
windsnelheid: 4 km/h NNO
Windstoten: 7 km/h
Verwachting 25 juli 2018
dag
Deels zonnig
Deels zonnig
32°C
windsnelheid: 4 km/h NNW
Windstoten: 11 km/h
nacht
Meest helder
Meest helder
18°C
windsnelheid: 4 km/h NNW
Windstoten: 11 km/h
 

Archief

Week van de smaak

In Dienstencentrum ’t Dokske kan je op vrijdag 13 november vanaf 16u terecht voor een lekkere maaltijd. Dit in het teken van de week van de smaak. Van 12 tot 22 november zullen Vlaanderen en Brussel bol staan van smakelijke activiteiten. De Week van de Smaak is een (eet)cultureel evenement dat zoveel mogelijk mensen wil samenbrengen rond smaak en eetcultuur in al hun aspecten. Met meer dan 1000 grote en kleine acties zorgt de Week van de Smaak ieder jaar voor een rijkgevuld programma.

Tot 5 november kan je in het dienstencentrum tickets kopen om te komen eten. Deze kosten € 5,00. Je krijgt daarvoor soep en proevertjes uit allerlei landen.

Ben jij zelf een hobbykok? Kom dan helpen. Men zoekt nog koks om hun specialiteit te komen brengen. Natuurlijk worden de onkosten vergoed. Neem contact op met het dienstencentrum via 03-620.18.01

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.