OLSE – Herstal 25 – 36

Verdienstelijk OLSE door Herstal uitgeschakeld in de bekercompetitie

Bij het begin van de wedstrijd was OLSE de evenknie van Herstal. Gaandeweg namen we zelfs het heft in handen dit resulteerde na 20 minuten in een 12 – 8 tussenstand. Een tussenspurt van Herstal bracht de stand terug in evenwicht 14 – 14 maar op slag van rust kon OLSE toch weer 2 doelpunten uitlopen 16 – 14.

Het begin van de tweede helft was een copy van de eerste, met dien verstande dat het nu Herstal was dat de wet dicteerde en na een kwartier voor de eerste keer de leiding overnam van OLSE 18 – 19. Onze jongens gaven zich echter niet gewonnen en bleven Herstal op de huid zitten en kwamen 10 minuten voor tijd terug langszij 20 – 20. Een nieuwe tussenspurt van Herstal was er voor onze moegestreden jongens teveel aan. Herstal kon zich van OLSE ontdoen en diepte de kloof tegen een moegestreden OLSE nog uit tot 25 – 36.