Vise – OLSE 32 – 19

OLSE nog niet bekomen van de opdoffer van vorig weekend, werd in de eerste helft totaal overspeeld door Vise en wist van geen hout pijlen te maken. Dit resulteerde in een 19 – 7 ruststand. Wedstrijd over en out bij de rust.
De tweede helft was van een iets beter gehalte zodat de eindstand toch nog een beetje allure heeft. 32 – 19 wezen de bordjes na 60 minuten.

OLSE: Didier Vanderzijpen 4, Bert Hens 3, Hendrik Dujardin+Tom Hens+Stijn Sterck 2, Gert Corten+Michael De Wachter+Ward De Vos+Sven Van Kerkhoven+Joost Vanderhallen+Kristof Tyssen 1.
Vise: Fisette 7, Libert 6, Mordant 4, Osmola 4, Smits 3, George+Cappa+Wouters 2, Kinet+Mouchette 1.