OLSE – Doornik 18 – 28

Olse blijft dit seizoen nog steeds in hetzelfde bedje ziek. Scoren is toch O zo moeilijk. De eerste helft stond het na een kwartier 2 – 7. Een Time Out bracht enigszins soelaas en OLSE kon Doornik tegen het einde van de eerste helft terug op de huid zitten 9 -10.

De eerste 5 minuten leek OLSE het einde van de eerste helft door te trekken 11 – 13. Maar dan sputterde de aanvalsmolen weren en kon Doornik zonder groots te spelen uitlopen tot 12 – 19 na 15 minuten. Het laatste kwart zat er niet meer in dan de uitslag zo positief mogelijk te laten klinken, Doornik bleef de stand verder uitbouwen en zo kwamen we tot een 18 – 28 eindstand. Gelukkig vallen de andere uitslagen voor OLSE mee en blijven we op slechts 2 punten van een veilig plaats.

OLSE: Didier Vanderzijpen 4,Gert Corten 4,Bert Hens 3,Hendrik Dujardin+Ward De Vos+Tom Hens+Sven Van Kerkhoven+Joost Vanderhallen+Stijn Sterck+Sven Goossens 1.
Doornik: Grenez 12,Ndongo 5,Bridaix 3,Van Cauwenberghe 2,Hoorelbeke 2,Chantry+Mathijs+Luigi+Vorin 1.