Sint Truiden – OLSE 21 – 18

Een sterk startend OLSE kon St-Truiden in het eerste kwartier beperken tot 2 doelpunten. Dit resulteerde in een 2 – 7 tussenstand en dit had al veel meer moeten zijn want ook nu weer werden er verschillende kansen vakkundig de nek omgewrongen. Een tijdstraf bij OLSE liet STHV toe terug in de wedstrijd te komen 7 – 8 met nog 5 minuten voor de pauze. Rusten gingen we met een 9 -11 stand.
Na 15 minuten in de tweede helft moest OLSE de tegenstander naast zich dulden, 15 – 15. Nog even speelde we haasje over maar de thuisploeg kon naar het einde toe het laken naar zich toetrekken en OLSE moest puntenloos naar huis.

OLSE: Sven Van Kerkhoven 5,Stijn Sterck 4,Didier Vanderzijpen 2,Gert Corten 2,Tom Hens 2,Hendrik Dujardin 1,Ward De Vos 1,Bert Hens 1.
STHV: Peters 6,Martens 5,Simons 3,Van Belleghem 3,Stassen 2,Lourtie 1,Vanderstraeten 1.