BEYNE – OLSE 26 – 20

Een sterk OLSE doet de toekomstige kampioenen sidderen en beven.

De eerste 7 minuten waren de verdedigingen baas, 0 – 0 wezen de bordjes. Her en der kwamen er nu toch barstjes en na 10 minuten stond het 2 – 2.Beyne liep even weg tot 9 – 5 na 20 minuten maar OLSE herpakte zich goed en 5 minuten voor de pauze bij 10 – 9 was alles te herdoen. De rust bereikten we bij een 12 – 10 stand.

OLSE dat enkele spelers moest missen wegens werkplicht, bleef een vuist maken en Beyne op de hielen zitten, na 10 minuten 17 – 14. Langzaam aan begon de vermoeidheid toch z’n tol te eisen en als we dan ook nog met 5 tegen 6 moesten gaan spelen omdat de 2 minuten straftijden zich begonnen op te stapelen kregen we het tegen het einde aan toch moeilijk. Een uitgekookt Beyne kon op het einde de wedstrijd dan toch nog overtuigend naar zich toehalen met 26 – 20 als eindstand.

OLSE: Stijn Sterck 6, Sven Van Kerckhoven 6, Tom Hens 4, Didier Vanderzijpen 2, Joost Vanderhallen 2.

Beyne: Jurdan 8,Neuville 5,Biegnon + Daresi 3,Tandio+Vancosen+Bolaers 2,Loria 1.