OLSE – GENT 20 – 25

Een gemiste kans, OLSE wil het kennelijk spannend houden onderaan, hopelijk worden we daar de dupe niet van.
Zondagmiddag, onze rechtstreekse tegenstanders hadden allemaal puntenverlies geleden. Dus dachten we een uiterst gemotiveerde OLSE-ploeg te zien die z’n best zou doen om te stunten tegen Gent.

De eerste helft was nog aan te kijken, over 3 – 2 na 10 minuten ging het naar 7 – 6 na 20 minuten om te gaan rusten bij een 10 – 10 stand.

Onze spelers dachten dat een wedstrijd maar 30 minuten duurde hoe anders te verklaren dat ze zowat het slechtste van de laatste jaren uit hun sloffen toverden. Gent kon rustig met z’n bankzitters spelen en uitlopen tot 11 – 20 na 20 minuten in de tweede helft. Nu ze ook nog hun doelman wisselden kon OLSE de score toch enigszins aanvaardbaar maken 20 – 25. Hopelijk hebben de OLSE – spelers hun excuses aangeboden aan onze talrijk opgekomen supporters want dit was echt beneden alle peil.

OLSE: Stijn Sterck 5,Gert Corten 4,Michael De Wachter 4,Kristof Tyssen 3,Didier Vanderzijpen 2,Tom Hens 1,Sven Van Kerkhoven 1 .
Gent: Verschelde 9,Chnabi 4,Van Cauwenberghe 3,Beuckels 2,Daniels 2,Lenaerts 2,Quinet 2,Van Heurck 1.