Workshop Susan Goethel-Campbell

Begin oktober organiseert Goedele Peeters een workshop in de ateliers vrije grafiek van de academie voor beeldende kunsten. Deze workshop wordt gegeven door Susan Goethel-Campbell uit Detroit.

Susan verwerkt op heel persoonlijke, grafische manier haar beeldmateriaal. Het is dan ook een mooie gelegenheid om kennis te maken met haar, haar werk en technische vaardigheden. Ik nodig jullie dan ook uit om deel te nemen aan de workshop , de tentoonstelling te bezoeken of aanwezig te zijn op de lezing.

Maandag 11 en dinsdag 12 oktober: workshop van 18.00 tot 22.00
Woensdag 13 oktober van 18.00 tot 22.00: lezing en opening van de tentoonstelling met werk van Susan in de galerij

Het werk van Susan zal vanaf maandag 4 oktober reeds te zien zijn in de galerij van de academie van Merksem en dit tijdens de openingsuren van de academie. Zie dit als een kennismaking of bezoek haar website.

De workshop is gratis maar de plaatsen zijn beperkt. Indien je interesse hebt om de workshop te volgen of aanwezig te zijn op de lezing en de opening, gelieve je naam, adres en e-mail adres door te geven op het secretariaat van uw academie. Via mail zal dan verdere informatie gegeven worden in verband met de workshop en het nodige materiaal. Inkten, persen en rollen staan ter beschikking. Het lijstje persoonlijk materiaal zal dus niet al te groot zijn.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.