Kraainem – OLSE 33 – 24

Dit seizoen heeft OLSE duidelijk 2 gezichten. De spelers die een thuiswedstrijd spelen knokken nog voor elkaar en komen gemotiveerd naar de wedstrijd. De spelers die een uitwedstrijd spelen denken dat ze het allemaal in hun eentje kunnen en staan totaal ongemotiveerd op het veld.

De derde uitwedstrijd dit seizoen de beker meegeteld en de derde keer dat OLSE plat op de buik gaat.

Kraainem kwam het best uit de startblokken op het kwartier wezen de bordjes dan ook 6 – 3. Enkelingen bij OLSE probeerden de bakens te verzetten en wonder boven wonder het scheen nog te lukken ook 6 – 6 na 20 minuten. Onze spelers dachten de schaapjes al op het droge maar Kraainem liep terug uit naar 13 – 8. Bij de rust 14 – 12 kon OLSE de schijn nog wat hoog houden.

Hadden onze spelers tijdens de rust nu ook nog slaappillen toegediend gekregen feit is dat Kraainem in nog geen 5 minuten tijd over 19 – 12 na 10 minuten de wedstrijd op zak had 22 – 13. Nu kunnen we zeveren over de scheidsrechters die Kraainem inderdaad wel wat geholpen hebben in deze periode maar verliezen met 33 – 24 moet je in de eerste plaats bij jezelf zoeken.

De wedstrijdmentaliteit moet dringend onder de loupe genomen worden want dit is echt OLSE onwaardig. Een handbalwedstrijd is niet alleen doelpunten maken maar een heel belangrijk onderdeel is je doelmannen steunen door er een ijzersterke verdediging voor te zetten. Deze jongens staan al heel de wedstrijd alleen als ze dan ook nog in de steek gelaten worden door hun verdedigers is de lol er snel af.

OLSE: Stijn Sterck 9,Michael De Wachter 4,Gert Corten 4,Kristof Tyssen 2,CedricDubois 2,Hendrik Dujardin 1,Ward De Vos 1,Tom Hens 1.

Kraainem: Lorgere 7,De nil 6,Lamury 6,Buyssens 5,Duchatel 3,Devillers 2,Willemynus 2,Ripert 1,Marchand 1.