Weer

Merksem
22 mei 2018, 6:31
Mist
Mist
13°C
gevoelstemperatuur: 14°C
luchtdruk: 1010 mb
vochtigheid: 87%
windsnelheid: 0 km/h N
Windstoten: 0 km/h
zonsopgang: 5:42
zonsondergang: 21:37
Verwachting 22 mei 2018
dag
Deels zonnig met onweersbuien
Deels zonnig met onweersbuien
24°C
windsnelheid: 4 km/h W
Windstoten: 7 km/h
nacht
Deels bewolkt met onweer
Deels bewolkt met onweer
14°C
windsnelheid: 4 km/h NNO
Windstoten: 7 km/h
Verwachting 23 mei 2018
dag
Deels zonnig met onweersbuien
Deels zonnig met onweersbuien
23°C
windsnelheid: 11 km/h NO
Windstoten: 18 km/h
nacht
Stortbuien
Stortbuien
16°C
windsnelheid: 11 km/h ONO
Windstoten: 14 km/h
Verwachting 24 mei 2018
dag
Deels zonnig met onweersbuien
Deels zonnig met onweersbuien
23°C
windsnelheid: 7 km/h ONO
Windstoten: 11 km/h
nacht
Deels bewolkt
Deels bewolkt
14°C
windsnelheid: 4 km/h ONO
Windstoten: 11 km/h
Verwachting 25 mei 2018
dag
Deels zonnig met onweersbuien
Deels zonnig met onweersbuien
26°C
windsnelheid: 7 km/h ONO
Windstoten: 11 km/h
nacht
Deels bewolkt
Deels bewolkt
17°C
windsnelheid: 7 km/h NO
Windstoten: 11 km/h
Verwachting 26 mei 2018
dag
Deels zonnig met onweersbuien
Deels zonnig met onweersbuien
27°C
windsnelheid: 11 km/h ONO
Windstoten: 14 km/h
nacht
Deels bewolkt
Deels bewolkt
18°C
windsnelheid: 7 km/h ONO
Windstoten: 11 km/h
 

Archief

Voetbal, 1e Provinciale: Verbr Arendonk-K Merksem SC

Gregory van Overmeiren

Voor Merksem-trainer Mick Wuyts was er slecht nieuws deze week toen hij vernam dat Gergory Van Overmeiren thuis over de drempel was gestruikeld en een knieblessure had opgedaan. Van Overmeiren is dit seizoen een van de stille krachten van de ploeg, en zeker tegen de gevaarlijke nummer 10 van Arendonk, Thomas Geenen was de lichtvoetige middenvelder het geknipte tegengif geweest. Goed nieuws wat betreft de gekwetsten kwam er dan weer van Van Campfort, die zaterdag voor het eerst weer met de reserves meespeelt en hopelijk volgende week tegen Merksplas van de partij kan zijn.

Zondag treft men in Verbroedering Arendonk een tegenstander ploeg die het dit seizoen goed doet. De ploeg staat op de vierde plaats en wist vorige week door doelpunten van Kristof Ooms en Niels Voets een knappe 0-2 overwinning te boeken op het veld van Vlimmeren. Toch reist SC “vol vertrouwen” af naar Arendonk. En waarom ook niet? Tot nu toe is de ploeg misschien een beetje wisselvallig, maar in goede doen hoeft Merksem voor niemand schrik te hebben in deze reeks, al is het wel zo dat de ploegen waartegen punten werden gepakt allemaal lager staan in de rangschikking; de ploegen waar van werd verloren staan allemaal hoger. Zo ook Arendonk.

Coach Wuyts heeft echter goede herinneringen aan een vorig bezoek aan Arendonk: “Met Tubantia zijn we daar gaan winnen door een fout van doelman Smeyers, in de 89e minuut.” Smeyers is ook nu nog de doelman van Arendonk… De laatste keer dat Merksem er speelde dateert alweer van meer dan negen jaar geleden. In maart 2001 behaalde SC door een doelpunt van spits Cherrif een 1-1 gelijkspel. Eerder dat seizoen had Merksem op eigen veld met 1-3 verloren (doelpunt El Idrissi).

Geef een reactie