Laatste reacties

Weer

Merksem
24 januari 2018, 10:14
Meest bewolkt
Meest bewolkt
13°C
gevoelstemperatuur: 9°C
luchtdruk: 1020 mb
vochtigheid: 87%
windsnelheid: 22 km/h ZZW
Windstoten: 22 km/h
zonsopgang: 8:31
zonsondergang: 17:18
Verwachting 24 januari 2018
dag
Meest bewolkt met regen
Meest bewolkt met regen
14°C
windsnelheid: 22 km/h ZZW
Windstoten: 40 km/h
nacht
Stortbuien
Stortbuien
7°C
windsnelheid: 11 km/h ZW
Windstoten: 25 km/h
Verwachting 25 januari 2018
dag
Af en toe bewolking
Af en toe bewolking
10°C
windsnelheid: 11 km/h ZW
Windstoten: 14 km/h
nacht
Deels bewolkt
Deels bewolkt
4°C
windsnelheid: 7 km/h ZZW
Windstoten: 11 km/h
Verwachting 26 januari 2018
dag
Bewolkt
Bewolkt
8°C
windsnelheid: 7 km/h W
Windstoten: 11 km/h
nacht
Meest bewolkt
Meest bewolkt
3°C
windsnelheid: 4 km/h WZW
Windstoten: 7 km/h
Verwachting 27 januari 2018
dag
Af en toe bewolking
Af en toe bewolking
8°C
windsnelheid: 7 km/h ZZW
Windstoten: 14 km/h
nacht
Sober (betrokken lucht)
Sober (betrokken lucht)
4°C
windsnelheid: 11 km/h ZW
Windstoten: 22 km/h
Verwachting 28 januari 2018
dag
Stortbuien
Stortbuien
10°C
windsnelheid: 11 km/h WZW
Windstoten: 14 km/h
nacht
Sober (betrokken lucht)
Sober (betrokken lucht)
8°C
windsnelheid: 7 km/h WZW
Windstoten: 11 km/h
 

Archief

Voetbal, 1e Provinciale: Verbr Arendonk-K Merksem SC

Gregory van Overmeiren

Voor Merksem-trainer Mick Wuyts was er slecht nieuws deze week toen hij vernam dat Gergory Van Overmeiren thuis over de drempel was gestruikeld en een knieblessure had opgedaan. Van Overmeiren is dit seizoen een van de stille krachten van de ploeg, en zeker tegen de gevaarlijke nummer 10 van Arendonk, Thomas Geenen was de lichtvoetige middenvelder het geknipte tegengif geweest. Goed nieuws wat betreft de gekwetsten kwam er dan weer van Van Campfort, die zaterdag voor het eerst weer met de reserves meespeelt en hopelijk volgende week tegen Merksplas van de partij kan zijn.

Zondag treft men in Verbroedering Arendonk een tegenstander ploeg die het dit seizoen goed doet. De ploeg staat op de vierde plaats en wist vorige week door doelpunten van Kristof Ooms en Niels Voets een knappe 0-2 overwinning te boeken op het veld van Vlimmeren. Toch reist SC “vol vertrouwen” af naar Arendonk. En waarom ook niet? Tot nu toe is de ploeg misschien een beetje wisselvallig, maar in goede doen hoeft Merksem voor niemand schrik te hebben in deze reeks, al is het wel zo dat de ploegen waartegen punten werden gepakt allemaal lager staan in de rangschikking; de ploegen waar van werd verloren staan allemaal hoger. Zo ook Arendonk.

Coach Wuyts heeft echter goede herinneringen aan een vorig bezoek aan Arendonk: “Met Tubantia zijn we daar gaan winnen door een fout van doelman Smeyers, in de 89e minuut.” Smeyers is ook nu nog de doelman van Arendonk… De laatste keer dat Merksem er speelde dateert alweer van meer dan negen jaar geleden. In maart 2001 behaalde SC door een doelpunt van spits Cherrif een 1-1 gelijkspel. Eerder dat seizoen had Merksem op eigen veld met 1-3 verloren (doelpunt El Idrissi).

Geef een reactie