Weer

Merksem
18 augustus 2017, 1:16
Helder
Helder
18°C
gevoelstemperatuur: 17°C
luchtdruk: 1010 mb
vochtigheid: 87%
windsnelheid: 7 km/h ZZW
Windstoten: 7 km/h
zonsopgang: 6:33
zonsondergang: 20:58
Verwachting 18 augustus 2017
dag
Stortbuien
Stortbuien
21°C
windsnelheid: 11 km/h WZW
Windstoten: 18 km/h
nacht
Deels bewolkt met buien
Deels bewolkt met buien
13°C
windsnelheid: 11 km/h WZW
Windstoten: 14 km/h
Verwachting 19 augustus 2017
dag
Deels zonnig met buien
Deels zonnig met buien
20°C
windsnelheid: 11 km/h WZW
Windstoten: 22 km/h
nacht
Af en toe bewolking
Af en toe bewolking
13°C
windsnelheid: 7 km/h WZW
Windstoten: 14 km/h
Verwachting 20 augustus 2017
dag
Deels zonnig
Deels zonnig
20°C
windsnelheid: 7 km/h ZW
Windstoten: 11 km/h
nacht
Meest bewolkt
Meest bewolkt
13°C
windsnelheid: 7 km/h ZW
Windstoten: 11 km/h
Verwachting 21 augustus 2017
dag
Deels zonnig
Deels zonnig
21°C
windsnelheid: 11 km/h ZW
Windstoten: 14 km/h
nacht
Deels bewolkt
Deels bewolkt
15°C
windsnelheid: 11 km/h W
Windstoten: 14 km/h
Verwachting 22 augustus 2017
dag
Meest zonnig
Meest zonnig
24°C
windsnelheid: 11 km/h NW
Windstoten: 18 km/h
nacht
Meest bewolkt
Meest bewolkt
16°C
windsnelheid: 7 km/h NW
Windstoten: 18 km/h
 

Archief

Merksemenaar komt om bij ongeval in Zoersel

In de nacht van vrijdag om zaterdag zijn 3 jongeren omgekomen. Het ongeval gebeurde rond 1u15 op de Driesheid in Zoersel. De Volkswagen Polo van Steve Spaenjers (19) uit Deurne vloog uit de bocht en beukte tegen een boom. Daarbij kwamen de bestuurder en de 1 van de inzittenden, Kevin Bisschop (19) uit Deurne, om. De tweede passagier, Stefan Demuynck (21) uit Merksem overleefde de klap, maar ondanks de inspanningen van de hulpdiensten overleed hij ter plekke aan zijn verwondingen.

De 3 vrienden waren naar Zoersel gereden om er een vriend op te zoeken. Ze waren op de terugweg naar huis toen de bestuurder de controle over het stuur verloor en de auto van de weg raakte. 50 meter verderop botste hij met de rechterflank tegen een plataan. De boom drong tot in de helft van de auto door. Een verpleegster die toevallig voorbijreed, probeerde nog de eerste zorgen toe te dienen.

Volgens de lokale politie van Zoersel waren er geen andere auto’s bij het ongeval betrokken. Mogelijk was een onaangepaste snelheid, in combinatie met het gladde wegdek, de oorzaak. Volgens de familie van de bestuurder was hij een erg voorzichtige chauffer.

In mei nog maar vloog een 22-jarige bestuurder op precies dezelfde plaats uit de bocht. Zijn auto ramde een brievenbus, ging door een haag, en kwam tegen de gevel van een woning terecht, op amper enkele meters van de plaats waar de Polo gisterochtend strandde. Volgens buurtbewoners is de bocht erg verraderlijk voor bestuurders.

Geef een reactie