OLSE – Vise 28 – 30

OLSE laat Vise bibberen tot de allerlaatste seconden.

De eerste helft hielden beide ploegen elkaar in evenwicht. Via 5 – 5 na 10 minuten over 9 – 9 na een kwartier kon Vise aan de rust toch een 2 punten kloofje slagen 12 – 14. De tweede helft begon desastreus voor OLSE. We waanden ons even terug op verplaatsing. Vise kwam super geconcentreerd uit de kleedkamer en kon dadelijk een kloof slaan 13 – 20 na 10 minuten. Wie nu dacht dat OLSE weer rijp was voor een afstraffing had zonder onze spelers gerekend. OLSE zette een tandje bij en kwam langzaam maar zeker terug in de wedstrijd. 10 minuten voor tijd kwamen we zowaar terug tot 21 – 24, en 5 minuten voor het einde van de wedstrijd was het verschil nog maar 2 doelpunten. Hoe onze jongens ook werkten de aansluitingstreffer konden we niet maken en de eindstand gaf dezelfde 2 doelpunten verschil op het scorebord 28 – 30.

Toch een speciale proficiat voor onze spelers als we met deze mentaliteit en werkkracht de overige wedstrijden van het seizoen spelen komen er nog mooie tijden aan.
Langs deze weg willen we ook iedereen fijne eindejaarsfeesten en een schitterend begin van 2011 wensen.

OLSE: Cedric Dubois 8,Tom Hens 7,Stijn Sterck 7,Michael De Wachter 5,Bert Hens 1.
Vise: Vreven 5,Soccal 5,Drion 4,Goffin 4,Fissette 4,Libert 4,George 3,Vanderheyden 1.