Laatste reacties

Weer

Merksem
19 maart 2018, 1:42
Deels bewolkt
Deels bewolkt
-1°C
gevoelstemperatuur: -7°C
luchtdruk: 1010 mb
vochtigheid: 47%
windsnelheid: 14 km/h ONO
Windstoten: 14 km/h
zonsopgang: 6:48
zonsondergang: 18:54
Verwachting 19 maart 2018
dag
Meest zonnig
Meest zonnig
3°C
windsnelheid: 14 km/h ONO
Windstoten: 22 km/h
nacht
Meest bewolkt met buien
Meest bewolkt met buien
-3°C
windsnelheid: 7 km/h N
Windstoten: 18 km/h
Verwachting 20 maart 2018
dag
Deels zonnig met buien
Deels zonnig met buien
8°C
windsnelheid: 11 km/h NNO
Windstoten: 22 km/h
nacht
Af en toe bewolking
Af en toe bewolking
-2°C
windsnelheid: 4 km/h N
Windstoten: 14 km/h
Verwachting 21 maart 2018
dag
Deels zonnig met buien
Deels zonnig met buien
7°C
windsnelheid: 7 km/h WNW
Windstoten: 14 km/h
nacht
Meest bewolkt
Meest bewolkt
1°C
windsnelheid: 7 km/h WNW
Windstoten: 11 km/h
Verwachting 22 maart 2018
dag
Regen
Regen
7°C
windsnelheid: 11 km/h ZW
Windstoten: 14 km/h
nacht
Stortbuien
Stortbuien
4°C
windsnelheid: 11 km/h WZW
Windstoten: 14 km/h
Verwachting 23 maart 2018
dag
Regen
Regen
9°C
windsnelheid: 11 km/h ZW
Windstoten: 18 km/h
nacht
Stortbuien
Stortbuien
6°C
windsnelheid: 7 km/h ZO
Windstoten: 14 km/h
 

Archief

Vandalen

In de nacht van zaterdag op zondag, rond middernacht, hoorden bewoners van een pand in de Gildestraat dat er een wagen voor hun deur stopte. Dan hoorden ze dat er iets tegen hun gevel werd geworpen. Toen ze gingen kijken zagen ze enkele jonge gasten in een Renault Clio springen en ervandoor gingen richting Metropolis. Toen de politie ter plaatse kwam bleek dat er enkele eieren tegen de gevel waren stuk geworpen. Korte tijd later kwam de melding binnen dat een bewakingsagent had gezien dat enkele jonge gasten vanuit een Renault ‘van alles’ naar buiten aan het smijten waren in de buurt van Metropolis aan de Groenendaallaan. De Renault Clio, met drie inzittenden, werd aangetroffen op de parking van cinemacomplex Metropolis. Op moment dat één van de drie zich betrapt voelde smeet hij een karton met eieren weg achter de wagen (daarvoor kreeg hij nog een apart GAS-pv aan zijn broek). De drie bekenden uiteindelijk dat zij degenen waren die in Merksem met de eieren hadden gesmeten. Hun doelwit hadden ze lukraak uitgekozen, de bewoners van die woning werden niet persoonlijk geviseerd. De drie verklaarden zich bereid de schade te zullen vergoeden. De drie verdachten zijn jongemannen tussen 19 en 25 jaar uit Schoten, Deurne en Merksem.

Geef een reactie