Fototentoonstelling Jeugd in de Kijker

U hebt het misschien al gezien, maar sinds begin deze maand staan er in Merksem een hoop panelen met foto’s van jeugdverenigingen. Het gaat om een fototentoonstelling naar aanleiding van Jeugd in de Kijker. Een organisatie van het district in samenwerking met jeugdverenigingen, scholen, sportclubs en de Koninklijke Kring voor Heemkunde Merksem (KKvHM) vzw. Nog tot het einde van de maand kan je genieten van heel wat foto’s die op verschillende jeugdlocaties in het Merksemse straatbeeld geplaatst staan.

De foto’s vertellen een stukje geschiedenis van de scouts, chiro, KSA, jeugd Rode Kruis, Rode Valken, Voluntas vzw, Kras vzw en het jongerencentrum Bouckenborgh. Hoe was het vroeger en hoe is het vandaag. Een ode aan de vele vrijwilligers die zich inzetten voor de jeugd van Merksem. Elk weekend bezorgen ze een fijne tijd aan hun leden. Ravotten, spelen, knutselen, kamperen, bos- en pleinspelen, het staat allemaal op het programma.

Daarnaast tonen ook zeven scholen en vier sportclubs hun werking in beeld.

Volg de fotowandeling aan de hand van een folder met stratenplan. De folder is te verkrijgen bij de jeugddienst, in het districtshuis en in de bibliotheek.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.