Kraainem – OLSE 31 – 33

Na de misstap in de vorige uitwedstrijd, verlies op Jemeppe, moest er vandaag gewonnen worden.

Tegen rechtstreeks concurrent voor de play-offs Kraainem liet OLSE zich van zijn beste zijde zien.

De eerste 10 minuten waren zeker de beste 10 minuten die OLSE dit jaar al op het parket gebracht heeft. Vanuit een goed georganiseerde verdediging, regisseur van dienst Wim Verhaegen, kwam er snel en gevarieerd aanvalsspel dat in doelpunten werd omgezet door Stijn Sterck en Wim Verhaegen. Dit resulteerde in een 0 – 7 tussenstand. De volgende 10 minuten vonden ook de spelers van Kraainem de weg naar de netten maar OLSE bouwde zijn voorsprong na 20 minuten toch verder uit tot 6 – 15. Jammer maar misschien wel begrijpelijk de concentratie verslapte en de geslepen vossen Ripert en Lamury maakten hier gretig gebruik van om de ruststand op 13 – 18 te brengen.

De tweede helft verliep voor OLSE met hoogten en laagtes. Kraainem kon na 10 minuten de neus aan het venster steken 18 – 20 maar opnieuw Wim Verhaegen nu geholpen door Jannes Verhoeven zette 10 minuten voor affluiten OLSE terug op rozen 23 – 29. Wie dacht dat de punten nu wel rustig mee naar Merksem konden kwam bedrogen uit. Een laatste stuiptrekking van Kraainem, dat in deze periode constant tegen 5 Merksemnaren mocht spelen, bracht 5 minuten voor affluiten 29 – 31 op het scorebord. Toch nog een spannend slot ? neen alweer Wim Verhaegen dacht er anders over en bracht OLSE 1 minuut voor tijd terug 30 – 33 voor. Het laatste doelpuntje was nog voor Kraainem maar de 2 gouden punten gingen mee naar Merksem.

OLSE: Wim Verhaegen 10,Stijn Sterck 6,Johannes Verhoeven 5,Jos Riské 4, Tom Hens 4,Yannick De Hert 2,Rik Verbraeken 2.

Kraainem: Laumry 6,Lorgere 5,Ripert 5,Tavarez 4,Lardens 4,Joffreux 3,Mendes 3,Derbery 1.