Weer

Merksem
20 augustus 2018, 5:46
Bewolkt
Bewolkt
19°C
gevoelstemperatuur: 18°C
luchtdruk: 1020 mb
vochtigheid: 88%
windsnelheid: 11 km/h WZW
Windstoten: 11 km/h
zonsopgang: 6:36
zonsondergang: 20:54
Verwachting 20 augustus 2018
dag
Deels zonnig met buien
Deels zonnig met buien
23°C
windsnelheid: 4 km/h WNW
Windstoten: 7 km/h
nacht
Deels bewolkt
Deels bewolkt
16°C
windsnelheid: 0 km/h NW
Windstoten: 7 km/h
Verwachting 21 augustus 2018
dag
Deels zonnig met buien
Deels zonnig met buien
26°C
windsnelheid: 0 km/h WZW
Windstoten: 4 km/h
nacht
Meest helder
Meest helder
16°C
windsnelheid: 0 km/h NNW
Windstoten: 4 km/h
Verwachting 22 augustus 2018
dag
Deels zonnig
Deels zonnig
26°C
windsnelheid: 4 km/h W
Windstoten: 11 km/h
nacht
Meest helder
Meest helder
16°C
windsnelheid: 4 km/h W
Windstoten: 11 km/h
Verwachting 23 augustus 2018
dag
Deels zonnig
Deels zonnig
24°C
windsnelheid: 7 km/h WZW
Windstoten: 14 km/h
nacht
Meest helder
Meest helder
14°C
windsnelheid: 7 km/h W
Windstoten: 14 km/h
Verwachting 24 augustus 2018
dag
Meest bewolkt
Meest bewolkt
18°C
windsnelheid: 11 km/h WNW
Windstoten: 22 km/h
nacht
Regen
Regen
11°C
windsnelheid: 7 km/h WZW
Windstoten: 14 km/h
 

Archief

Sint en Global Fiësta

Volgend weekend wordt een feestweekend in Merksem. Zaterdag verwelkomen we de Sint, zondag gaan we de zonnige toer op met Global Fiësta.

Op zaterdag 3 december, om 15 uur, wordt de Sint officieel verwelkomd door het districtsschepencollege op het districtshuis. Middenstandsvereniging Merksem Promotions heeft de Sint uitgenodigd in ons district en daar ging hij maar al te graag op in. Alle brave kindjes tot 12 jaar zijn dan ook, tesamen met hun ouders, zeer welkom om de Sint mee te komen verwelkomen. Wie een tekening of een kleurplaat wil afgeven aan Sinterklaas krijgt hier meteen de gelegenheid. De aanwezige kinderen krijgen dan meteen een snoepje en een drankje aangeboden.

Vanuit het districtshuis vertrekken de Sint en zijn pieten in stoet met paard en koets over de Bredabaan. Ze worden muzikaal begeleid door de Merksemse Golden Band. De zwarte pieten zullen onderweg in heel wat winkels hun neus even binnensteken.

’s Avonds wordt de Sint verwacht voor de Sinterklaasshow die wordt ingericht om samen met de kinderen alvast zijn komende verjaardag op 6 december te vieren. Vanaf half 6 gaan de deuren van de Volkslust, Van Heybeeckstraat 26 open voor de Sinterklaasshow die stipt om half 7 zal beginnen en een tweetal uur zal duren. In afwachting va het feest kunnen alle kinderen en hun ouders aan democratische prijzen een hapje en een drankje nuttigen. De opbrengst van deze Sinterklaasshow wordt integraal geschonken aan de Cliniclowns.

Voor dit kinderfeest kan u voor de prijs van 2 € kaarten in voorverkoop verkrijgen bij Kinderkleding Jiff, Bredabaan 525 en bij Leondidas, Bredabaan 424. Aan de kassa zelf zal de kaart 3 € kosten. Volwassenen mogen gratis binnen.

Na deze fantastische Sintendag is er zondag Global Fiësta in MerksemDok. Op dit Zuiders feest voor jong en oud ben je welkom vanaf 11.30 uur. Meer info over Global Fiësta en alle optredens en activiteiten vind je hier.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.