Weer

Merksem
20 augustus 2018, 5:46
Bewolkt
Bewolkt
19°C
gevoelstemperatuur: 18°C
luchtdruk: 1020 mb
vochtigheid: 88%
windsnelheid: 11 km/h WZW
Windstoten: 11 km/h
zonsopgang: 6:36
zonsondergang: 20:54
Verwachting 20 augustus 2018
dag
Deels zonnig met buien
Deels zonnig met buien
23°C
windsnelheid: 4 km/h WNW
Windstoten: 7 km/h
nacht
Deels bewolkt
Deels bewolkt
16°C
windsnelheid: 0 km/h NW
Windstoten: 7 km/h
Verwachting 21 augustus 2018
dag
Deels zonnig met buien
Deels zonnig met buien
26°C
windsnelheid: 0 km/h WZW
Windstoten: 4 km/h
nacht
Meest helder
Meest helder
16°C
windsnelheid: 0 km/h NNW
Windstoten: 4 km/h
Verwachting 22 augustus 2018
dag
Deels zonnig
Deels zonnig
26°C
windsnelheid: 4 km/h W
Windstoten: 11 km/h
nacht
Meest helder
Meest helder
16°C
windsnelheid: 4 km/h W
Windstoten: 11 km/h
Verwachting 23 augustus 2018
dag
Deels zonnig
Deels zonnig
24°C
windsnelheid: 7 km/h WZW
Windstoten: 14 km/h
nacht
Meest helder
Meest helder
14°C
windsnelheid: 7 km/h W
Windstoten: 14 km/h
Verwachting 24 augustus 2018
dag
Meest bewolkt
Meest bewolkt
18°C
windsnelheid: 11 km/h WNW
Windstoten: 22 km/h
nacht
Regen
Regen
11°C
windsnelheid: 7 km/h WZW
Windstoten: 14 km/h
 

Archief

OLSE -Eupen 30-26

Wat een dag !

OLSE speelde dit jaar voor het eerst voor een bomvolhuis en dit was te merken aan het begin van de wedstrijd. Een zenuwachtig OLSE,hoe kan het ook anders onder het deskundig toeziend oog van alle oude gloriënop de tribune wou de huidige OLSE – elite zich van zijn beste kant latenzien. Dit resulteerde in mooi handbal maar jammer genoeg werden de mooi bijelkaar gespeelde kansen in de aanvang van de wedstrijd iets te veel gemist. Eupenkon op deze manier gelijke tred houden en na 13 minuten wezen de bordjes 4 –4 aan. Jos Riské en Johannes Verhoeven die in een vroeger leven ook al bij OLSEspeelden lieten aan hun ex-ploegmaats op de tribune zien dat ze het handballennog niet verleerd hebben. Ze namen de jonge OLSE – garde op sleeptouw en ditleverde bij de rust een geruststellende voorsprong op van 15 – 9.

Bij aanvang van de tweede helft kon Eupen nog even deneus aan het venster steken na 10 minuten 19 – 16. Maar Tom Hens,Olseeër in hart en nieren die ook ex-ploegmaats op de tribune had zitten brachtOLSE terug op het goede spoor 22 – 16 na een kwartier. Ook Stijn Sterck vond de wegnaar de netten terug, en pak daarbij een knalprestatie van Joey De Haeck in doel, ditalles resulteerde in een duidelijke 30 – 26 overwinning.

Niets dan glunderende gezichten op de tribune met eenstaande ovatie voor de huidige en vroegere glorieën van OLSE na de wedstrijd,en het gezamenlijk zingen van het strijdlied PROST PROST … als apotheosevan een super geslaagd initiatief.

Dat de cafetaria de Rode Loop open bleef tot in dekleine uurtjes, en dat de verhalen van weleer het ene al straffer dan hetandere terug van onder het stof werden gehaald moet ik U niet vertellen zeker.

Een prachtwedstrijd, een prachtinitiatief OLSE isduidelijk terug op de goede weg.

OLSE: Stijn Sterck 7,Jos Riské 6,Tom Hens 5,Johannes Verhoeven 4,Ward De Vos 3,Wim Verhaegen 3,Bert Hens 1,Cedric Dubois 1.
EUPEN: Cnyrin 5,Hartel 4,Lambertz 4,Schins 3,Denert3,Diricks 2,Brüll 2,Verjans 1,Bühler 1,Locht 1.

GH

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.