Vise – OLSE 24 – 30

Olse dat ruim laat in Visé arriveerde en dus maar een beperkte opwarming had, schoot toch het best uit de startblokken 2 – 4 na 10 minuten wedstrijd. Na een kwartier kon Visé de bakens verzetten en liet het scorebord 7 – 5 oplichten. De rest van de eerste helft ging gelijk op en OLSE kon op slag van rust de kleinst mogelijke voorsprong op het bord toveren 11 – 12, vooral te danken aan een outstanding Joey De Haeck die de gevallen steken van een niet al te soliede verdediging prachtig opraapte.

Tijdens de pauze kreeg Frank zijn troepen dan toch wakker en bij de les. Na 5 minuten spelen, onder impuls van Cedric Dubois, terug van weggeweest, kwam er 12 – 15 op het scorebord en ook Jos Riské deed nu zijn duit in het zakje en na 10 minuten kon de OLSE – aanhang een beetje rustiger toekijken 14 – 20. Wat de Visé-coach ook probeerde niets hielp en OLSE kon de wedstrijd rustig uitspelen 24 – 30 was dan ook de logische uitslag.

OLSE: Cedric Dubois 9,Jos Riské 8,Wim Verhaegen 3,Yannick De Hert 2,Bert Hens 2,Tom Hens 2,Joost Vanderhallen 2,Johannes Verhoeven 1,Sven Van Kerckhoven 1.

Vise: Fisette 6,Wauters 5,Samson 3,Beckers-Wouters-Belser 2,Dorthu-Dubuc-Kinet-Pironet 1.