OLSE – Waasmunster 26 – 27

Waasmunster neemt de punten mee naar huis.

OLSE wilde te veel te graag, ze wilden voor hun kapitein de punten en bijhorende zekere play-off plaats.

Hierdoor speelden ze misschien te veel tegen zichzelf, als je iets O zo graag wil …

De eerste 25 minuten van de eerste helft speelden beide ploegen haasje over en wezen de bordjes 13 – 13. Waasmunster kon op slag van rust echter een 2 doelpunten voorsprong uitbouwen 15 – 17.

De eerste 7 minuten in de tweede helft liepen ze verder weg naar 17 – 21. 5 minuten later op de 12de minuut kon OLSE er 18 – 21 van maken en op de 17de minuut bracht Waasmunster hun voorsprong opnieuw op 4 doelpunten 18 – 22. De laatste 10 minuten heeft OLSE echt op karakter de bakens proberen te verzetten, 1 minuut voor tijd hingen de bordjes in evenwicht 26 – 26.

Het laatste doelpunt viel voor OLSE jammer genoeg aan de verkeerde kant 26 – 27.

OLSE: Jos Riské 6,Johannes Verhoeven 6,Jelle De Parade 4,Bert Hens 3,Joost Vanderhallen 2,Cedric Dubois 2,Yannick De Hert 1,Stijn Sterck 1,Wim Verhaegen 1.

Waasmunster: Van Houte 10,Peelman 7,Van Ouytsel 4,Van Doorsselaere 3,Thuysbaert 2,Permentier 1.