Groen hart van Merksem

Op donderdag 2 februari geeft het Merksemse districtsbestuur tijdens een infomoment een stand van zaken betreffende het Masterplan Groen Merksem. Het infomoment loopt van 14 tot 16 uur en van 19 tot 21 uur in het districtshuis van Merksem, Burgemeester Jozef Nolfplein 1. Op panelen worden de projecten in hun huidige fase voorgesteld.

Momenteel zijn er al enkele projecten gestart uit het Masterplan Groen Hart Merksem. Zo zijn er de bouw van een kinderdagverblijf en de herinrichting van de parking Van Heybeeckstraat aan het zwembad. De ontwerpen voor de herinrichting van de Terlindenhofstraat en de aanleg van een loopparcours in het Gemeentepark werden al getoond.

Daarnaast zijn er nog een aantal nieuwe projecten die worden opgestart zoals de inkom van het Runcvoortpark. Die projecten hebben een grote invloed op Merksem en zijn parken. Het Masterplan Groen Hart biedt een toekomstvisie die ervoor zorgt dat het overal aangenaam vertoeven is. De parken moeten een plek zijn waar elke Merksemnaar kan ontspannen, spelen en sporten.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.