Weer

Merksem
17 juli 2018, 2:11
Helder
Helder
19°C
gevoelstemperatuur: 18°C
luchtdruk: 1010 mb
vochtigheid: 82%
windsnelheid: 4 km/h W
Windstoten: 4 km/h
zonsopgang: 5:46
zonsondergang: 21:50
Verwachting 17 juli 2018
dag
Deels zonnig met onweersbuien
Deels zonnig met onweersbuien
27°C
windsnelheid: 11 km/h W
Windstoten: 14 km/h
nacht
Deels bewolkt
Deels bewolkt
13°C
windsnelheid: 4 km/h W
Windstoten: 14 km/h
Verwachting 18 juli 2018
dag
Af en toe bewolking
Af en toe bewolking
27°C
windsnelheid: 4 km/h W
Windstoten: 11 km/h
nacht
Helder
Helder
14°C
windsnelheid: 4 km/h N
Windstoten: 11 km/h
Verwachting 19 juli 2018
dag
Af en toe bewolking
Af en toe bewolking
29°C
windsnelheid: 4 km/h NO
Windstoten: 11 km/h
nacht
Meest helder
Meest helder
16°C
windsnelheid: 4 km/h NNO
Windstoten: 11 km/h
Verwachting 20 juli 2018
dag
Af en toe bewolking
Af en toe bewolking
27°C
windsnelheid: 7 km/h N
Windstoten: 14 km/h
nacht
Af en toe bewolking
Af en toe bewolking
16°C
windsnelheid: 7 km/h NW
Windstoten: 14 km/h
Verwachting 21 juli 2018
dag
Stortbuien
Stortbuien
26°C
windsnelheid: 7 km/h W
Windstoten: 14 km/h
nacht
Meest bewolkt
Meest bewolkt
15°C
windsnelheid: 4 km/h NW
Windstoten: 11 km/h
 

Archief

Wijnhandelaar gewond bij gewapende overval

Vanochtend is een wijnhandelaar gewond geraakt bij een gewapende overval. De man werd net boven de neus geraakt door een schot, maar zou er niet ernstig aan toe zijn. De twee overvallers ontsnapten met een kleine buit.

De overval vond plaats rond 11.00 uur aan de Groenendaallaan bij wijnhandel Van Durme. De wijnhandelaar raakte niet ernstig gewond en kan later op de dag nog verhoord kunnen worden.

Rond half elf was er ook al een poging tot gewapende overval in het centrum van Antwerpen, aan de De Keyserlei. Daar probeerden twee gewapende mannen een juwelierszaak te beroven. De overvallers sloegen op de vlucht toen de verkoopster zich verzette. Het is niet duidelijk of er een verband is tussen de twee feiten.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.