OLSE – Kraainem 31 – 28

OLSE geeft geen geschenken.

Een wedstrijd die vooral voor Kraainem belangrijk was bij winst kwamen ze in de play-offs bij verlies waren de play – downs hun deel.

Een zenuwachtige tegenstander was vanaf de eerste minuut op achtervolgen aangewezen. Kraainem kon OLSE 5 minuten volgen 2 – 1 maar moest dan de rol lossen 7 – 2 na 10 minuten. Om bij de rust nog steeds tegen een 5 puntenkloof aan te zien 16 – 11.
De tweede helft was een penaltyfestival Kraainem versierde er maar liefst 10 en OLSE bijna steeds in ondertal moest toezien hoe de spelers van Kraainem hun laatste kans probeerden te verzilveren. Hoe Jos Riské en Tom Hens ook zwoegden na 20 minuten hingen de bordjes zowaar in evenwicht 23 – 23. De laatste 10 minuten mocht Sven Van Kerckhoven nog eens op zijn oude vertrouwde plaats spelen en hij bedankte hiervoor met 3 doelpunten en een schitterende assist. Dit had Kraainem niet verwacht en OLSE kon het laken naar zich toe trekken eindstand 31 – 28.

OLSE: Jos Riské 9,Tom Hens 6,Johannes Verhoeven 5,Yannick De Hert 3,Sven Van Kerckhoven 3,Ward De Vos 2,Wim Verhaegen 2,Rik Verbraeken 1.
Kraainem: Lamury 9,Tavaroli 9,Duchatel 2,Hayon 2,Joufflinieau 2,Devillers 1,Klein 1,Lechien 1,Lievens 1.

Eerste afspraak in de Play – Offs is zaterdag 17 03 2012 thuis in onze vertrouwde Rode Loop tegen Sasja dat in extremis de 4de stek naar zich toe trok.