Weer

Merksem
19 juli 2018, 9:33
Zonnig
Zonnig
20°C
gevoelstemperatuur: 24°C
luchtdruk: 1020 mb
vochtigheid: 63%
windsnelheid: 4 km/h N
Windstoten: 4 km/h
zonsopgang: 5:49
zonsondergang: 21:48
Verwachting 19 juli 2018
dag
Af en toe bewolking
Af en toe bewolking
28°C
windsnelheid: 4 km/h NW
Windstoten: 11 km/h
nacht
Meest helder
Meest helder
14°C
windsnelheid: 4 km/h NNW
Windstoten: 11 km/h
Verwachting 20 juli 2018
dag
Af en toe bewolking
Af en toe bewolking
27°C
windsnelheid: 7 km/h WNW
Windstoten: 11 km/h
nacht
Stortbuien
Stortbuien
16°C
windsnelheid: 7 km/h NW
Windstoten: 11 km/h
Verwachting 21 juli 2018
dag
Deels zonnig
Deels zonnig
26°C
windsnelheid: 7 km/h NW
Windstoten: 14 km/h
nacht
Deels bewolkt
Deels bewolkt
15°C
windsnelheid: 7 km/h NW
Windstoten: 11 km/h
Verwachting 22 juli 2018
dag
Deels zonnig
Deels zonnig
27°C
windsnelheid: 7 km/h NW
Windstoten: 14 km/h
nacht
Helder
Helder
14°C
windsnelheid: 4 km/h N
Windstoten: 14 km/h
Verwachting 23 juli 2018
dag
Meest zonnig
Meest zonnig
29°C
windsnelheid: 4 km/h ONO
Windstoten: 11 km/h
nacht
Meest helder
Meest helder
17°C
windsnelheid: 4 km/h O
Windstoten: 7 km/h
 

Archief

Café Tivoli doet de deuren dicht door dealers

Café Tivoli heeft de laatste tijd veel last van dealers. Eigenaar Eric Dupont (59) geeft de strijd op en doet nu vrijdag de deuren dicht. Volgens hem treedt de politie veel te laks op tegen de herriemakers en de drugsdealers. De man is al 4 jaar de uitbater van het café op de Bredabaan maar ziet het niet meer zitten.

In Gazet van Antwerpen doet de man zijn beklag : “Mijn personeel krijgt flesjes, glazen en bedreigingen naar het hoofd geslingerd. Drugsdealers lopen binnen en buiten. De ramen gooien ze in met stenen. En de politie doet niets.”

De eigenaar schreef een brief naar korpschef Eddy Baelemans van de lokale politie en naar burgemeester Patrick Janssens. Daarin klaagt hij het lakse optreden van de politiediensten aan. In zijn brief vraagt hij een signaal, moest dat er komen, kan het café opnieuw open. Maar gezien de huidige omstandigheden kan de veiligheid van personeel en gewone bezoekers niet gegarendeerd worden.

De woordvoerder van de lokale politie laat weten dat zowel korpschef als burgemeester de brief ontvingen en dat alles ernstig onderzocht wordt. Men laat ook weten dat er dit jaar alleen al niet minder dan 24 oproepen uit het café kwamen, dat er telkens gereageerd werd en dat er al 9 pv’s werden opgesteld. Men is alvast met de zaak bezig en bekijkt of er op een andere manier gereageerd moet worden.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.