Laatste reacties

Weer

Merksem
21 maart 2018, 9:34
Deels zonnig
Deels zonnig
1°C
gevoelstemperatuur: 2°C
luchtdruk: 1030 mb
vochtigheid: 93%
windsnelheid: 4 km/h ZZW
Windstoten: 4 km/h
zonsopgang: 6:43
zonsondergang: 18:57
Verwachting 21 maart 2018
dag
Meest bewolkt met regen
Meest bewolkt met regen
8°C
windsnelheid: 7 km/h WNW
Windstoten: 11 km/h
nacht
Stortbuien
Stortbuien
2°C
windsnelheid: 7 km/h WZW
Windstoten: 11 km/h
Verwachting 22 maart 2018
dag
Stortbuien
Stortbuien
8°C
windsnelheid: 11 km/h W
Windstoten: 14 km/h
nacht
Stortbuien
Stortbuien
3°C
windsnelheid: 7 km/h WZW
Windstoten: 11 km/h
Verwachting 23 maart 2018
dag
Sober (betrokken lucht)
Sober (betrokken lucht)
9°C
windsnelheid: 11 km/h Z
Windstoten: 22 km/h
nacht
Sober (betrokken lucht)
Sober (betrokken lucht)
3°C
windsnelheid: 7 km/h ZW
Windstoten: 14 km/h
Verwachting 24 maart 2018
dag
Meest bewolkt
Meest bewolkt
13°C
windsnelheid: 7 km/h W
Windstoten: 14 km/h
nacht
Meest bewolkt
Meest bewolkt
4°C
windsnelheid: 4 km/h WNW
Windstoten: 11 km/h
Verwachting 25 maart 2018
dag
Stortbuien
Stortbuien
12°C
windsnelheid: 4 km/h NW
Windstoten: 11 km/h
nacht
Meest bewolkt
Meest bewolkt
3°C
windsnelheid: 4 km/h NW
Windstoten: 7 km/h
 

Archief

Café Tivoli doet de deuren dicht door dealers

Café Tivoli heeft de laatste tijd veel last van dealers. Eigenaar Eric Dupont (59) geeft de strijd op en doet nu vrijdag de deuren dicht. Volgens hem treedt de politie veel te laks op tegen de herriemakers en de drugsdealers. De man is al 4 jaar de uitbater van het café op de Bredabaan maar ziet het niet meer zitten.

In Gazet van Antwerpen doet de man zijn beklag : “Mijn personeel krijgt flesjes, glazen en bedreigingen naar het hoofd geslingerd. Drugsdealers lopen binnen en buiten. De ramen gooien ze in met stenen. En de politie doet niets.”

De eigenaar schreef een brief naar korpschef Eddy Baelemans van de lokale politie en naar burgemeester Patrick Janssens. Daarin klaagt hij het lakse optreden van de politiediensten aan. In zijn brief vraagt hij een signaal, moest dat er komen, kan het café opnieuw open. Maar gezien de huidige omstandigheden kan de veiligheid van personeel en gewone bezoekers niet gegarendeerd worden.

De woordvoerder van de lokale politie laat weten dat zowel korpschef als burgemeester de brief ontvingen en dat alles ernstig onderzocht wordt. Men laat ook weten dat er dit jaar alleen al niet minder dan 24 oproepen uit het café kwamen, dat er telkens gereageerd werd en dat er al 9 pv’s werden opgesteld. Men is alvast met de zaak bezig en bekijkt of er op een andere manier gereageerd moet worden.

Geef een reactie