Laatste reacties

Weer

Merksem
20 februari 2018, 2:24
Bewolkt
Bewolkt
2°C
gevoelstemperatuur: 4°C
luchtdruk: 1020 mb
vochtigheid: 93%
windsnelheid: 0 km/h N
Windstoten: 0 km/h
zonsopgang: 7:46
zonsondergang: 18:07
Verwachting 20 februari 2018
dag
Bewolkt
Bewolkt
6°C
windsnelheid: 7 km/h ONO
Windstoten: 11 km/h
nacht
Meest helder
Meest helder
-2°C
windsnelheid: 7 km/h NO
Windstoten: 11 km/h
Verwachting 21 februari 2018
dag
Deels zonnig
Deels zonnig
4°C
windsnelheid: 11 km/h NO
Windstoten: 14 km/h
nacht
Helder
Helder
-2°C
windsnelheid: 7 km/h NO
Windstoten: 11 km/h
Verwachting 22 februari 2018
dag
Meest zonnig
Meest zonnig
4°C
windsnelheid: 11 km/h ONO
Windstoten: 18 km/h
nacht
Helder
Helder
-3°C
windsnelheid: 11 km/h ONO
Windstoten: 14 km/h
Verwachting 23 februari 2018
dag
Meest zonnig
Meest zonnig
3°C
windsnelheid: 14 km/h ONO
Windstoten: 22 km/h
nacht
Helder
Helder
-4°C
windsnelheid: 11 km/h ONO
Windstoten: 18 km/h
Verwachting 24 februari 2018
dag
Meest zonnig
Meest zonnig
3°C
windsnelheid: 18 km/h NO
Windstoten: 29 km/h
nacht
Meest helder
Meest helder
-4°C
windsnelheid: 7 km/h OZO
Windstoten: 18 km/h
 

Archief

Diefstal bij Café Den Anne levert 15.000 euro op

Het lijkt er op dat de overvallers van café Den Anne goed geinformeerd waren. Indien niet hebben ze per toeval toch een zeer mooie buit binnen gehaald. Zaterdag zou er een uitbetaling zijn voor de leden van de spaarkas van het café. Daarom had de uitbaatster het geld al op zak. De overvallers gingen aan de haal met de dagobrengst, het geld uit de speelautomaat en het geld van de spaarkas.

Café Den Anne ligt op de hoek van de Moeshofstraat en de Terlindenhofstraat. Kim Slootmans, die samen met haar moeder Frieda Rodyns het café uitbaat, had zaterdagochtend omstreeks 5u de laatste klanten zien vertrekken. Terwijl ze de kassa maakte werd er op de deur geklopt. Aangezien ze er van uit ging dat het om een klant ging die iets vergeten was, deed de vrouw de deur open.

Meteen werd ze naar achteren geduwd, werden haar armen achter de rug gehouden en keek ze in de loop van een pistool. 2 overvallers hielden de vrouw in bedwang, de derde doorzocht het café. Ze vonden de portefeuille met de dagopbrengsten en de enveloppe met de opbrengsten van de speelautomaat. Maar de overvaller keek ook in de handtas van de vrouw en vond daarin een enveloppe met het geld van de spaarkas.

Vrijdag zouden al enkele leden van de spaarkas hun uitbetaling krijgen aangezien ze er zaterdag niet konden bijzijn. Door de drukte kon de uitbaatster de enveloppe niet meer veilig wegbergen, met als resultaat dat de overvallers er een mooie buit op na houden. In totaal gingen ze met zo’n 15.000 euro aan de haal.

Geef een reactie